Apie restoraną

Restoranas „4″ nukelia į vaikystės atostogas prie jūros: kur kvepia pušynais ir sūriu jūros vandeniu. Kur žingsniuodamas smėlėtais miško takeliais, neatsispiri pajūrio žemuogių saldumui. Kiškio kopūstų rūgštumui. Aukščiausios pušies apkabinimui.

Moderni pasaulio virtuvė su vietinių žaliavų improvizacijomis. Žavimės ir lygiuojamės į tai, ką siūlo šiuolaikinis gastronomijos pasaulis, tačiau ypatingai vertiname aplinką, kurioje gyvename ir kuriame. Lietuvos gamta ir jos ištekliai – neatsiejama mūsų virtuvės dalis.

Naujų skonių paieškomis ir nostalgiškais patiekalais rūpinasi Restorano virtuvės šefas Gabrielius Zajac – 2018 – ais metais „Geriausio Lietuvos virėjo konkurse“ laimėjęs II-ąją vietą. Profesionali ir vieninga šefo komanda restorano svečiams kasdien kuria neužmirštamą nostalgiškos Palangos paveikslą.

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 10 Eur arba 20 Eur asmeniui

10 Eur asmeniui

Starteris

QUESADILLA SU JAUČIO UODEGA. Salsa veracruz / rūkytas sūris

Karštas patiekalas

JUODASIS RIZOTO SU DŽIOVINTOMIS SLYVOMIS, KAVA IR FETA. Spelta, juodieji ryžiai, spanguolės, anakardžiai

20 Eur asmeniui

Starteris

KIAULĖS ŽANDAS. Pupelių asorti, lazdyno riešutų sviestas, pancetta, kriaušių kremas, rauginto kopūsto kremas, kmynai

Karštas patiekalas

ANTIENA. Topinambų ir lazdyno riešutų kremas, anties šlaunelių mėsos kroketas, foie gras, degintas svogūnas

arba

OTAS. Brinkinti žalieji grikiai, pankolio barigoule, saulėgrąžos, rūkytas sviestinio moliūgo kremas

Desertas

OBUOLIŲ TEKSTŪROS. Obuolio cremeux, obuolio karamele, sviestinis crumble, karamelizuoti lazdyno riešutai

Birutės al. 26, Palanga

Virtuvės šefas – Gabrielius Zajac

Rezervacijai:

8 604 78462

restoranas4@gmail.com

Rezervacija internetu

Rezervacijų patiekimo laikas:

I – VII 18:00 – 22:00