Restoranas – nėra tik vieta. Mums tai – gyvenimas, kuris nuolat verda, kaip virtuvėje savaitgaliais „Benedikto kiaušiniams“ vanduo. Gyvenimas, kuriame gausu istorijų, nostalgiją sukeliančių prisiminimų, įsimintų melodijų ir pamokančių patirčių. Gyvenimas, kuriame mes su jumis, jūs su mumis ir vieni su kitais dalinamės šypsenomis, ašaromis, šventėmis ar pasakojimais susėdus prie bendro stalo vėlyviems pusryčiams ar vakarienėms. Gyvenimas, kuriame dažniausiai mes iš jūsų, o kartais ir jūs iš mūsų, išmokstame, sužinome ir patiriame kažką naujo.

Taip laikui bėgant, nuolat augant ir keičiantis, mūsų restorano gyvenimas kartu su jumis skaičiuoja jau penktus metus. Išsaugant tai, ką kartu pamilome ir įsiklausant į tai, kur turėtumėme tobulėti.

Ir visai nesvarbu, kiek dar turime laiko, svarbiau kiek jūsų dėka nuolat įgauname jėgų. Jėgų nepasiduoti ir kurti, jėgų ieškoti kuo dar palepinti, jėgų ilgėtis vasarą žiemos ar žiemą vasaros. Jėgų mylėti, laukti ir pasitikti, sukurti ar grįžti prie pasiilgto seno.

Mums Restoranas 4 – tai gyvenimas, kurį dedikuojame mūsų svečiams.

Taip pat restoranas siūlo išbandyti patiekalą su šių metų naujiena – plėšytomis avižomis.

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 20 Eur asmeniui

Tacos Carnitas

Tomatilos / glazūruoti svogūnai / salsa verde / kiaulės riebaluose ir aluje virta mentė / cinamonas / apelsinas / traškūs svogūnai

Troškinys su plėšytomis avižomis (tinka vegetarams)

Jaunos bulvytės / virti žemės riešutai / daržovių demi-glace / grybų-degintų svogūnų sultinys / vegan cheddar cheese

Desertas (tinka veganams)

Karamelinis bananų kremas / naminis riešutų sviestas / datulių-migdolų paplotėlis / liofilizuotos uogos

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui

Plėšyta Burrata

Naminė raugo duona / Pomidorų confit / Pesto / Mangoldų ir braškių chatnis / Vyšnininių pomidorų mayo / Pistacijos / Avietės

Ossobuco

Veršiena / Saldžių bulvių mash / Mangoldų lapai / Gremolata / Gravy / Šakninės daržovės

Rudeninis desertas

Moliūgų cremeux / obuolių compote / moliūgų seklų traškutis

Birtuės al. 26, Palanga

Virtuvės šefas – Gabrielius Zajac

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 20 ir 30 eurų

Rezervacijai:

+370 604 78 462

vesta@4palanga.lt

www.facebook.com/Restoranas4/

Degustacijų pateikimo laikas:

IV-VII 18:00 – 22:00