• Facebook
  • Spausdinti
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • Tumblr

Apie restoraną

Virtuvės virtuozas Deivydas Praspaliauskas, ne kartą išrinktas geriausiu Lietuvos šefu, savo restorane “Amandus” subūrė kūrybingą ir jaunatvišką komandą ir kartu kuria tobulas patirtis degustacinių vakarienių metu. Į Vilniaus senamiestyje esantį restoraną  iš viso pasaulio atvykstančius svečius Deivydas ir jo komanda lepina netikėtais skonių deriniais, kurie prabudina jausmus, praturtina kūną ir stebina akis savo estetika bei kūrybišku patiekimu, o ypatinga šefo kuriama degustacinių vakarienių atmosfera nepalieka abejingų.

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu bus paskelbtas spalio 17 d.

 

Pilies g. 34, Vilnius

Virtuvės šefas – Deivydas Praspaliauskas

Rezervacijai:

675 41191

info@amandus.lt