Apie restoraną

Virtuvės virtuozas Deivydas Praspaliauskas, ne kartą išrinktas geriausiu Lietuvos šefu, savo restorane “Amandus” subūrė kūrybingą ir jaunatvišką komandą ir kartu kuria tobulas patirtis degustacinių vakarienių metu. Į Vilniaus senamiestyje esantį restoraną  iš viso pasaulio atvykstančius svečius Deivydas ir jo komanda lepina netikėtais skonių deriniais, kurie prabudina jausmus, praturtina kūną ir stebina akis savo estetika bei kūrybišku patiekimu, o ypatinga šefo kuriama degustacinių vakarienių atmosfera nepalieka abejingų.

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui

Du šefo komplimentai

Rūkytas eršketas ir sardinės su vytintu burokėliu bei bruknėmis

Antiena su portobelo grybu, juoduoju česnaku ir moliūgų čatniu

Karamelizuoti obuoliai, kardamonas ir karamelė.

Pilies g. 34, Vilnius

Virtuvės šefas – Deivydas Praspaliauskas

Rezervacijai:

675 41191

info@amandus.lt

Degustacijų patiekimo laikas:

I -VII 12:00, 14:00, 16:00, 18:00 ir 20:00