Šiuolaikinė prancūzų virtuvė.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur

Amuse bouche

Prancūziškas plikytos tešlos choux pyragaitis su pomidorų salsa, degintų paprikų ir pomidorų ispanišku padažu romesco ir lengvai parūkyta gaspačo emulsija.

Užkandis

Tuno tartaras / avokadas / laimo ir agurkų sorbetas / baziliko-wasabi majonezas

Pagrindinis patiekalas

Islandiška lašiša / žalieji smidrai / saldžiųjų žirnelių ankštys / morkų piurė / žaliųjų žirnelių tyrė /marinuotos spalvotos morkytės / omarų kiautų padažas bisque / bazilijų aliejus

Atgaiva

Rabarbarų ir imbiero sorbetas / kvapniojo mandarino yuzu putėsiai

Vacherin

Greipfrutų želė / bazilikų sorbetas / kvapniųjų shiso lapų musas

Desertas

Šefo Mignardise – pasiflorų ir timut pipirų saldainis / citrinų tartaletės ir morengo lašas

Vilniaus g. 29, Kaunas

Virtuvės šefas – Evaldas Juška

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur ir 40 Eur

Rezervacijai:

+370 695 28208

arrivee@ilk.lt

https://www.facebook.com/restaurantarrivee

Degustacijų pateikimo laikas:

III – V 18.00 – 21.00

VI 15.00 – 21.00