• Facebook
  • Spausdinti
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • Tumblr

Tikime, kad genialumas slypi paprastume. Šia mintimi vadovaujamės savo virtuvėje: ingredientų lokalumas ir sezoniškumas padeda užtikrinti patiekiamo maisto šviežumą ir kokybę. Ingredientus kruopščiai atrenkame taip, kad jie atlieptų metų ritmą, o jus pasiektų tai, ką gamta turi geriausio. Kauno senamiesčio širdyje įsikūrusiame “Arrivée” restorane Jūs leisitės į pažintį su vietiniu maistu, o skonio kelionę nuspalvins žiupsnelis pasaulio virtuvės akcentų.

Gastronomijos savaitės meniu, 10 Eur asmeniui

UŽKANDIS: Tapas (2 vnt.)

PAGRINDINIS: Mini burgerių ‘trio’

DESERTAS*: Ekleras su rabarbarais

Gastronomijos savaitės meniu, 20 Eur asmeniui

ŠEFO PASISVEIKINIMAS

UŽKANDIS: Dekonstruotas gaspacho

PAGRINDINIS: “Josper” grill burgeris (brandinta jautiena / karamelizuoti svogūnai / naminė briosche duonelė)

DESERTAS*: Vacherin (morengas / braškės / braškių šerbetas)

Gastronomijos savaitės meniu, 30 Eur asmeniui

ŠEFO PASISVEIKINIMAS

UŽKANDIS: Tapas (2 vnt.)

UŽKANDIS: Dekonstruotas gaspacho

PAGRINDINIS: Menkė / pomidorų fondue / prancūziškos bulvytės pomme bouchon

DESERTAS*: Greipfrutų tartas

 

* Desertai sukurti Evaldo Juškos (desertų šefas, JK, Londonas, “Angler“ restoranas, 1* Michelin).

Vilniaus g. 29, Kaunas

Virtuvės šefas – Xavier Bouriot

Rezervacijai:

8 068 207797

arrivee@ilk.lt

Degustacijų patiekimo laikas:

II – IV 16:00 – 22:00

V – VI: 11:00 – 22:00