Tradicinės Prancūzų Virtuvės Restoranas.

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui

UŽKANDIS

Keptos jūrų šukutės / Moliūgų tyrė su keptais porais / Svieste keptos voveraitės / Juodieji trumai

KARŠTAS PATIEKALAS

Bulvių ir grietinėlės sluoksniuotis / Lėtai kepta veršienos nugarinė / Baravykų kremas / Juodosios slyvos / Cukinija

DESERTAS

Morengas /Aviečių putėsiai / Vanilinis kremas

Didžioji g. 35, Vilnius

Virtuvės šefas – Alvydas Liubauskas

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 eurų

Rezervacijai:

+370 5 212 0110

info.vilnius@radissonblu.com

https://astorijabrasserie.lt/

Degustacijų pateikimo laikas:

I-VII 12:00 – 22:00