Klasikinė Prancūzų virtuvė.
Degustacinio meniu aprašymas
Elegantiškos prancūzų klasikos patiekalai, patiekiami per šiuolaikinio požiūrio prizmę. Lėkštėje rasite pažįstamus, suprantamus kiekvienam produktus, o išgryninti skoniai skleis pavasario šilumą.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Užkandis
Baltojo krabo mėsa, žolelių majonezas, marinuoti agurkai, slėgti obuoliai, obuolių ir špinatų gelis
Karštas patiekalas
Kalafioro ir bulvių vaflis, konfituota, anties kulšelės mesa, pievagrybiai kepti anties taukuose, comte sūrio padažas
arba
Kepta dorados filė, kepintas kalafioro ir miso kremas, skrudinti kalafiorai, mėlynųjų moliuskų padažas, laiškinio svogūno aliejus
Desertas
Citrinų ir mango duetas, citrinų ir mango putėsiai, citrinų želė
Didžioji g. 35, Vilnius
Virtuvės šefas – Alvydas Liubauskas
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Rezervacijai:
+370 5 212 0110
darius.pukenas@radissonhotels.com
Degustacijų pateikimo laikas:
I – VII 12.00 – 22.00