
Tai tikros, klasikinės prancūziškos virtuvės restoranas, kur aukščiausios kokybės maistas gaminamas iš istorinių kulinarijos vadovėlių.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Užkandis
Triušio kepenėlių parfė, obuolių želė, sūdytas baltasis ridikas, krapų aliejus, kavos ikrai
Karštas užkandis
Skrudintos jūros šukutės, žiedinių kopūstų kremas, laiškinio česnako aliejus, saldžiųjų bulvių traškučiai
Pagrindinis patiekalas
Anties krūtinėlė, salierų šimtalapis, auksinių morkų confit, šparagai, vyšnių padažas
Desertas
Kavos ir konjako putėsių sluoksniuotis, karamelizuoto apelsino traškutis
Didžioji g. 35, Vilnius
Virtuvės šefas – Alvydas Liubauskas
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Rezervacijai:
+370 5 2120 110
astorija.brasserie@radissonblu.com
Degustacijų pateikimo laikas:
I – VI 12:00 – 22:00