Tai tikros, klasikinės prancūziškos virtuvės restoranas, kur aukščiausios kokybės maistas gaminamas iš istorinių kulinarijos vadovėlių.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Užkandis

Triušio kepenėlių parfė, obuolių želė, sūdytas baltasis ridikas, krapų aliejus, kavos ikrai

Karštas užkandis

Skrudintos jūros šukutės, žiedinių kopūstų kremas, laiškinio česnako aliejus, saldžiųjų bulvių traškučiai

Pagrindinis patiekalas

Anties krūtinėlė, salierų šimtalapis, auksinių morkų confit, šparagai, vyšnių padažas

Desertas

Kavos ir konjako putėsių sluoksniuotis, karamelizuoto apelsino traškutis

Didžioji g. 35, Vilnius 

Virtuvės šefas – Alvydas Liubauskas

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Rezervacijai:

+370 5 2120 110

astorija.brasserie@radissonblu.com

www.astorijabrasserie.lt

Degustacijų pateikimo laikas:

I – VI 12:00 – 22:00