Europietiškos virtuvės namai, kuriuose susipina skonių harmonija, jauki atmosfera ir nuoširdūs pokalbiai. Restorano šefas rūpinasi, jog kiekvienas svečias galėtų mėgautis ne tik puikiais patiekalais, bet ir maloniai praleistų laiką.

Po šiomis sienomis susijungia senos ir naujos istorijos, įgytos patirtys bei begalinė meilė savo darbui. Restorano komanda – šeima, kuri į maistą žiuri kaip į meno išraišką. Visi patiekalai nuo nulio ruošiami mūsų virtuvėje, remiantis klasikiniais prancūziškais gaminimo metodais ir naudojant tik šviežius, aukščiausios kokybės produktus.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur

Užkandis

Ančių širdelių paštetas patiekiamas su namų duonele ir spanguolių čatniu

Pagrindinis patiekalas

Confit de canard anties šlaunelė patiekiama su gumbelinėmis daržovėmis ir kriaušėmis troškintomis šafrane 

Desertas

Ekleras

Vytauto g. 58, Palanga

Virtuvės šefas – Algirdas Matačiūnas

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur

Rezervacijai:

+370 677 30 804

Info@brasserieavenue.lt

https://www.facebook.com/AvenueBrasserie/

Degustacijų pateikimo laikas:

IV 16:00 – 22:00

V – VI 11:00 – 23:00

VII 11:00 – 17:00