Įsikūręs istoriniame, paveldo saugomame name Vilniaus Gedimino prospekte, „Babble“ restoranas lankytojus jau spėjo pakerėti šiuolaikinio ir autentiško dekoro derme, kruopščiai atrinktais patiekalais bei prie jų derančiais kokteiliais. Stilinga „Babble“ erdvė – tai priebėga toliau nuo miesto šurmulio, skatinanti ilgo vakaro idėją. Vienoje erdvėje esantys restoranas ir baras leidžia rinktis – ilgos vakarienės patirtį su maistu ir gėrimais ar skoningą kokteilį prie muzika skambančio baro.

Retorano virtuvei vadovauja šefė Jonita Šeščilaitė, 2018 m. laimėjusi Lietuvos jaunojo virėjo konkursą, 2019 m. išrinkta tarp geriausių regiono virėjų prestižiniame „San Pellegrino“ konkurse. Ankstesniuose savo karjeros etapuose Jonita patirties sėmėsi „Michelin“ žvaigždutėmis apdovanotuose restoranuose Paryžiuje ir Londone.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur

Šefo komplimentas

Laužo bulvė         

Bulvių Gratin / Grybų tyrė / Marinuoti shimeji 

Užkandis I

 Tar-tar 

Geltonpelekis tunas / Wasabi majonezas / Žirnelių ankštys

Užkandis II

Žirnelių užkandis

Gnocchi / Degintos žirnelių ankštys / Duonos pabarstukas / Žirnelių padažas su mėta

Užkandis III

Mini Ratatouille   

Cukinija / Baklažanas / Pomidorai / Bulvės / Paprikų padažas

Pagrindinis patiekalas

Menkė arba Vilkešeris     

Degintas kalafijoras / Pastarnokų tyrė  / Marinuoti šalotiniai svogūnėliai

Desertas

Rabarbarai

Biskvitas /  Rabarbarų šerbetas  / Karamelizuoti rabarbarai

Gedimino pr. 39, Vilnius

Virtuvės šefė – Jonita Šeščilaitė

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur

Rezervacijai:

+370 669 09 546

info@babble.lt

https://www.facebook.com/babblerestoranas/

Degustacijų pateikimo laikas:

II – VI 17.00  –  23.00