• Facebook
  • Spausdinti
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • Tumblr

Baltos lėkštės… Kodėl jos baltos? Mūsų gyvenime viskas prasideda nuo balto lapo, o kiek vėliau įgauna įvairiausių spalvų bei atspalvių. Taip pat balta reiškia paprastumą ir tuo pačiu profesionalumą. „Baltos lėkštės“ apie tai, kaip ant paprastų lėkščių iš lėto (nors kartais ir greitai) gimsta meno kūriniai. Tai apie meilę ne tik maistui, bet ir žmonėms. Tai kelionės procesas, kuris prasideda nuo sėklos, o po to užaugus vaisiui, miklių bei talentingų rankų dėka, tampa šedevru ir pasiekia galutinę stotelę –  svečių stalą…

Gastronomijos savaitės meniu, 20 Eur asmeniui

Užkandis

Pasta Carbonara – rankų darbo makaronai, šefo sūdytas-rūkytas kiaulės žandas, anties kiaušinis, Pecorino Romano sūris

Pagrindinis patiekalas

Malkinėje krosnyje kepta pica su figomis, Parmos kumpiu, brandintu balzaminiu actu, gražgarstėmis ir Parmigiano-Reggiano sūriu

Desertas

Citrininė tartaletė su itališku morengu

Turgaus g.10, Klaipėda

Virtuvės šefas – Mindaugas Rubužis

Rezervacijai:

8 624 41640

info@baltoslekstes.lt

Degustacijų patiekimo laikas:

I – VII 17:00 – 22:00