„Beef Room“ yra modernus ir klasikos kupinas restoranas įsikūręs Hilton Garden Inn Vilnius City Centre viešbutyje, pasižymintis išskirtinės kokybės mėsa, sezoniniais ir vietiniais maisto ingredientais, bei unikaliais kokteiliais.

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui

ŠEFO KOMPLIMENTAS

Vėžio uodegėlė pateikta su braškių salsa, japonišku Ponzu padažu, marinuotais obuoliais ir Mayu česnakų aliejumi.

UŽKANDIS

Lengvo rūkymo lašišos ir ungurio duetas, patiekiamas su krienų putėsiais, marinuotu burokėliu, upėtakio ikrais bei kanapių pudra.

PAGRINDINIS PATIEKALAS

32 dienų sauso brandinimo antrekotas, patiektas su keptu kaulo čiulpu, Iberico kumpio traškučiais, voveraitėmis, špinatų pudra ir klasikiniu Bordo padažu.

Arba

Raudonasis ešerys, su midijų rogout, pankolio bei morkų tyre, lęšiais, silkės ikrais ir Beurre Blanc padažu.

DESERTAS

Kalvadose kepti obuoliai, pagardinti džiovintais vaisiais ir karamelizuotais riešutais.

Gedimino pr.  44B, Vilnius

Virtuvės šefas – Aleksandras Košanskis

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 eurų

Rezervacijai:

+370 5 229 9420

Beefroom@hgivilnius.com

https://www.facebook.com/beefroomvilnius

Degustacijų pateikimo laikas:

I – VII 18:00 – 22:00