
„Beef Room“ yra modernus ir klasikos kupinas restoranas įsikūręs Hilton Garden Inn Vilnius City Centre viešbutyje, pasižymintis išskirtiniais sezoniniais patiekalais ir vietiniais maisto ingredientais, bei unikaliais kokteiliais.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Užkandis
Kobijos carpaccio
Patiekamas su pasifloru, raudonuoju svogūnu, saldžiuoju pipiru, granatų sėklomis ir ryžių traškučiu.
Karštas patiekalas
Veršienos žandai,
Patiekiami su lengvai rūkytu salieru, baravykais, sviestinio moliūgo tyre bei raudono vyno-kinkanų padažu
arba
Raudonasis jūrgaidis,
Patiekiamas su pomidorų pudra, žiedinių kopūstų tyre, mėlynosiomis morkomis bei Bouillabaisse- Hollandaise padažu
Desertas
Namų gamybos medaus pyragaitis su karamelizuota slyva ir skrudintais riešutais (kilęs iš Ukrainos)
Gedimino pr. 44b, Vilnius
Virtuvės šefas – Aleksandrs Košanskis
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Rezervacijai:
+370 5 229 9420
https://www.facebook.com/beefroomvilnius
Degustacijų pateikimo laikas:
I – VII 18.00 – 22.00