Nuostabus maistas, griliaus meistrų paruoštas iki tobulumo. Čia mėsos mėgėjai pasimėgaus kruopščiai atrinktais sezoniniais produktais.

 

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 10 Eur asmeniui*

Pirmasis patiekalas + Pagrindinis patiekalas

arba

Pagrindinis patiekalas + Desertas

 PIRMASIS PATIEKALAS

Jautienos ramenas

arba

Lašišos tartaras su agurkų salsa | Avokado gvakamolė | Pastarnokų traškučiai

PAGRINDINIS PATIEKALAS

Dorada file | Smidrų Risotto | Špinatų-ryžių traškučiai

arba

Elnienos išpjova | saldžiųjų bulvių tyrė | Eringi grybas | Perlinės kruopos su marinuotu svogūnu | Demi-Glace padažas

DESERTAS

Pavlova | Braškių kremas | Šviežios uogos

*Meniu galioja tik I – V 11:30 – 14:30.

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui

PIRMASIS PATIEKALAS

Ant grotelių keptos Rokfelerio austrės

PAGRINDINIS PATIEKALAS

Angus jautienos antrekotas

Cukinijų ir smidrų suktinukai | Purpurinės bulvės | Žolelių sviestu pagardintas ant grotelių keptas kukurūzas | Chimichuri padažas

arba

Laukiniu česnaku ir žolelėmis apkeptas erškėtas | Ant grotelių keptos daržovės | Rūkyta pastarnoko tyrė | Olandiškas padažas

DESERTAS

Rome brandintas ir grilyje degintas ananasas | Karamelės trupiniai | Kokosiniai ledai

Gedimino pr. 44B, Vilnius

Virtuvės šefas – Aleksandrs Košanskis

Siūlomo Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 10 ir 30 eurų

Rezervacijai:

8 522 99420

sales@hgivilnius.com

https://www.facebook.com/beefroomvilnius

Degustacijų patiekimo laikas:

I – VII 12:00 – 15:00 ir 17:00 – 21:00