Dovilės Rozmanaitės – Bružienės nuotr.

„Dublis“ – tai Skandinavijos įkvėptas modernus europietiškas restoranas. Restorano – braserijos pavadinimas skamba taip pat, kaip kadras kino filme. Šio restorano degustacinė vakarienė svečiams yra gaminama kaip atviras pasirodymas apšviestoje scenoje.

Kalbėjome su restorano – braserijos „Dublis“ atstove Kristina Kavaliūnaite.

Kuo ypatingas „Dublio“ interjeras?

„Dublio“ restorano – braserijos interjeras yra modernus skandinaviškas. Tai vieta, kurioje susilieja geras skonis bei menas. Besimėgaujant puikiu maistu, čia galima pasigrožėti „Grafo“ galerijos meno kūriniais, kurie puošia restorano sienas. Be to, svečiai gali aplankyti šią galeriją įsikūrusią „Dublio“ rūsiuose. (Daugiau informacijos rasite: www.grafogalerija.lt.)

Neįprasčiausi siūlomi patiekalai?

Neįprasčiausias derinys, kurį siūlome – tapijokos perlai su itališka burata. Tapijokos perlai yra maži krakmolo grūdeliai, gaunami perdirbant manijokos (augalas iš Brazilijos) šaknyje esantį krakmolą. Mūsų virtuvėje naudojama burata yra iš Apulijos regiono (pietryčių Italijos), gaminama pagal autentišką receptą iš aukščiausios kokybės mozarela sūrio ir grietinėlės.

Įprastinis „Dublio“ meniu yra trumpas, aiškus, sezoniškas, tenkinantis visų restorano svečių poreikius.

Vegetariškų ir veganiškų pasiūlymų meniu dažniausiai neskelbiame, tačiau atvykusiems vegetarams ar veganams pagaminsime specialų patiekalą.

Dovilės Rozmanaitės – Bružienės nuotr.

Ką Jums reiškia „Gastronomijos savaitė“ ir ką jai parengėte?

„Gastronomijos savaitė“ – puiki proga Vilniaus gyventojams ir miesto svečiams paragauti gurmaniško maisto, ypač to, kurio kitomis dienomis nesiūlome. Mums tai puiki proga pasiūlyti svečiams kažką netikėta ir neįprasta. Be to, norime prisidėti prie gastronominės kultūros plėtojimo Vilniuje.

„Gastronomijos savaitę“ patiekalų porcijos bus įprastinio dydžio. Užkandžių patiekiame apie 90-150 gramų, o pagrindinių patiekalų 150-230 gramų.

„Gastronomijos savaitę“ savo meniu papildysime keletu naujų patiekalų, žinoma jie bus ypatingi. Mūsų pasiūlymas patiks vertinantiems skanų ir kokybišką maistą. Lauksime klientų įprastiniu restorano – braserijos darbo metu – nuo 12 iki 23 valandos.

Dovilės Rozmanaitės – Bružienės nuotr.


Trakų g. 14, Vilnius, Lietuva

Siūlomo gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 20 eurų, 30 eurų

Rezervacijai:
8 674 41922
info@dublis.eu

Degustacijų patiekimo laikas
I- VII 12:00 – 23:00