Apie restoraną
Legendinis ir daugelio vadinamas visų laikų populiariausiu „California tapas & wine“ tęsia dešimtų metų triumfą: „California“ darbo dienomis ir savaitgaliais, kiekvieną savo lankytoją pasitinka baltomis staltiesėmis, jaukia atmosfera, nepriekaištingu profesionaliu aptarnavimu, geriausiais ir populiariausias gėrimais, bei virtuvės gurmaniškais patiekalais.
Idėja šią stilingą vietą pritaikyti ir neįpareigojančiai vakarienei kilo iš maistą ir gėrimus dievinančių Vakarų Europos miestų: Barselonos, Paryžiaus, Milano, kuriuose barai-restoranai akimirksniu transformuojasi: baltos staltiesės nuimamos, pagarsinama muzika ir lankytojai toliau tęsia bendravimą neįpareigojančioje aplinkoje. Tas pats lankytojų laukia ir „California tapas & wine“- čia ir toliau vyksta vakarėliai, su kone pačiais skaniausiais kokteiliais, šampanu- kurio pasirinkimas bare milžiniškas, bei užkandžiais net iki paryčių. Ši vieta turi ir kažkuriems svarbų privalumą: ištaigingą cigarų kambarį-rūkomąjį, tad vėsesnėmis dienomis nereikės šalti lauke…
Ir jau tapę ikoniniai „California“ patiekalai: krevetės pil-pil, pata negra, superburgeriai, austrės nuo ryto iki paryčių, pridėjus nepertraukiamus šeštadienio ir sekmadienio brančus, laukia tų, kurie yra sutverti mėgautis gerai suderintu maistu ir gėrimais.
Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 20 Eur asmeniui
Užkandis
Burrata di buffala su itališkais grybais Armillaria, saulėje vytintais vyšniniais pomidoriukais, pagardinta baravykų skonio aliejumi
Karštas Patiekalas
Kansas City BBQ šonkauliai, glazūruoti „Bourbon“ viskio padažu su baby bulvytėmis ir marinuotomis daržovėmis
arba
Tigtinės krevėtės kreoliškai su šafranu, grietinėles-brendžio padaže
Desertas
Šokolado MULATE crème brûlée su nendrių cukraus ir romo „Añejo caribeño“ plutele
Subačiaus g. 2, Vilnius
Virtuvės šefas – Viačeslav Janč
Rezervacijai:
8 652 65 551
info@california.lt
Rezervacija internetu (komentaruose nurodyti „Gastronomijos savaitė“)
Degustacijų patiekimo laikas:
I – VI 15:00 – 23:00
VII 15:00 – 22:00