Atšventęs 10-ies metų jubiliejų, svečių pamėgtas baras „California Tapas & Wine“ gali pasigirti ne tik žymių JAV dizainerių kurtu interjeru, bet ir išskirtinių gėrimų bei patiekalų asortimentu.

Gėrimų meniu rasite „Imperial“ restorano somelje sudarytą vynų korta ir itin platų konjakų, viskių ir kitų tauriųjų gėrimų sąrašus. Mėgaudamiesi šampanu, austrėmis, skaniais kokteiliais ir legendiniais patiekalais-žvaigždėmis pagal ispaniškus ir amerikietiškus receptus, svečiai švęs gyvenimą ir pasijus kaip saulėtoje Kalifornijoje!

Saulėtosios Kalifornijos virtuvė formavosi veikiama skirtingų šalių ir kultūrų įtakų, o pačios spalvingiausios iš jų – ispaniškai kalbančios šalys. Lietuvos gastronomijos savaitę kviečiame išbandyti specialiai šiai progai kurto meniu, kurį dedikuojame mūsų virtuvės formavimąsi įkvėpusioms kultūroms.

Čia taip pat vyksta ne tik išskirtiniai vakarėliai, bet ir gyvo garso koncertų ciklai, vėlyvieji pusryčiai „Brunch“ bei degustacinės „California Gourmet“ šefo vakarienės.

„California“ šefas kviečia paragauti Lietuvos gastronomijos savaitei skirtų kulinarinių atradimų.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur

Pasitikimui…

Namų gamybos guacamole su skrudintais tortilijos traškučiais

Plato de tapas

„California“ tapas trio:

su tigrine krevete bei namų gamybos avokadų guacamole

su kepta chorizo ir rūkyta paprika

su grilyje keptais artišokais ir ančiuviais

Pagrindinis patiekalas

Ispaniška jūros gėrybių fideuà su midijomis, krevetėmis, moliuskais ir mini aštuonkojais

Desertas

Migdolinis pyragaitis „Tarta de Santiago“ su nugos turrón de Jijona ledais ir mandarinais

Subačiaus g. 2, Vilnius

Virtuvės šefas – Slava Janc

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur

Rezervacijai:

+370 523 88 388

hotel@imperialvilnius.lt

http://www.california.lt/

Degustacijų pateikimo laikas:

I – VII 15:00 – 22:00