„California“ yra dalis „Imperial Hotel & Restaurant“. Solidaus svečių kontingento pamėgtas baras „California“, neseniai atšventęs 10-ies metų jubiliejų. Baras gali pasigirti Amerikos dizainerių kurtu interjeru ir išskirtiniu cigarų kambariu. Svečiai pasijus kaip Kalifornijoje ir mėgausis jaukia aplinka.

Daugelis patiekalų gaminami šiuolaikinėje medžio anglių krosnyje, kuri įkaitinama iki 500 °C. Toks gaminimo būdas leidžia patiekalams gerai iškepti, tačiau išlikti sultingais viduje. Geriausiai mėsos aromatą atskleidžia kepimui naudojamos kokoso medžio anglys.

„California“ šefas kviečia paragauti Lietuvos gastronomijos savaitei skirtų kulinarinių atradimų.

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 20 Eur asmeniui

UŽKANDIS

Austrių ir jūros šukučių ceviche, pagardinta yuzu padažu

PAGRINDINIS PATIEKALAS

Užkeptos austrės su parmezano sūriu ir „Cajun“ padažu

DESERTAS

Roquefort sūrio „Crème Brûlée“

***

Užsakant priderintų vynų rinkinį – šefo kompilimentas!

Austrė – plaukikė žaliojoje „Bloody Mary“ jūroje

Subačiaus g. 2 , Vilnius

Virtuvės šefas – Slava Janč

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui –20 eurų

Rezervacijai:

+370 652 65 551

https://app.tablein.com/widget?restaurant_id=2784557

https://www.facebook.com/BarasCalifornia

Degustacijų pateikimo laikas:

I-V 18:00 – 23:00

VI-VII 12:00 – 22:00