• Facebook
  • Spausdinti
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • Tumblr

Kalbėjome su restorano vadovu Tomu Barausku.

Pristatykite savo restoraną: jo interjerą, virtuvę,

Baras „California“ skirtas visiems, kurie yra linkę mėgautis gerai suderintu maistu ir gėrimais. Baro stilių galima apibūdinti taip: tapas, geras maistas, vynas, kokteiliai ir gera muzika. Tai viena iš tų jaukių vietų, kur maistas – kokybiškas, vynas – nebanalus, o aptarnavimas – profesionalus.

Ką Jums reiškia „Gastronomijos savaitė” ir ką jai parengėte?

„Gastronomijos savaitė“ mums – ypatingas įvykis, čia gauname progą parodyti save platesnei publikai, pasidalinti naujienomis ir suteikti žmonėms džiaugsmą per skanius ir išradingus patiekalus, kurių kiekvienas yra gaminamas su meile.

Ar Jūsų restorane yra vegetariškų ar patiekalų?

„California Tapas & Wine“ tai pat rasite ir vegetariškų patiekalų, kuriems naudojami tik šviežiausi ir aukščiausios rūšies produktai.

  • Facebook
  • Spausdinti
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • Tumblr

Virtuvės šefas Viačeslav Janč

Gastronomijos savaitės meniu

„California“ pusryčiai /10 Eur

Be lukšto virti kiaušiniai:

  • Exquisite, su baltų trumų ir šampano padažu bei Parmos kumpiu
  • Karališkai, su sūdyta lašiša ir raudonaisiais ikrais

Lietiniai blyneliai su varške ir šviežiomis uogomis

Svečius vaišiname taure gaivaus ir putojančio vyno bei vitaminų užtaisu —šviežiai spaustomis apelsinų sultimis.

„California“ Gourmet / 20 Eur

Užkandis:

Trumų ir baraykų sriuba, pateikiama su prancūzišku skrebučiu ir baltaisiais trumais

arba

Sviestažuvės tartare su balzamiko ikrais

arba

Krevečių karpačas su rožiniais pipirais ir citrusinėis salotomis

Karštas patiekalas:

Elnienos kepsnys (200g) su kadagių ir čiobrelių padažu, bulvių gratinu, traškiomis mini daržovėmis

arba

Aštuonkojis keptas ant grotelių, keptos „baby“ bulvės, citrusinis pesto padažas

Desertas:

„California Dream“ jogurto – medaus desertas su žemuogėmis

 


Subačiaus g. 2, Vilnius

Virtuvės šefas – Viačeslav Janč

Siūlomo gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 10 Eur, 20 Eur

Rezervacijai:

8 652 65 551

info@california.lt

Degustacijų patiekimo laikas:

VII–IV 8:00-1:00, V 8:00-5:00, VI 8:00-3:00