• Facebook
  • Spausdinti
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • Tumblr

Legendinis ir daugelio vadinamas visų laikų populiariausiu „California tapas & wine“ tęsia dešimtų metų triumfą: „California“ darbo dienomis ir savaitgaliais, kiekvieną savo lankytoją pasitinka baltomis staltiesėmis, jaukia atmosfera, nepriekaištingu profesionaliu aptarnavimu, geriausiais ir populiariausias gėrimais, bei virtuvės gurmaniškais patiekalais.

Idėja šią stilingą vietą pritaikyti ir neįpareigojančiai vakarienei kilo iš maistą ir gėrimus dievinančių Vakarų Europos miestų: Barselonos, Paryžiaus, Milano, kuriuose barai-restoranai akimirksniu transformuojasi: baltos staltiesės nuimamos, pagarsinama muzika ir lankytojai toliau tęsia bendravimą neįpareigojančioje aplinkoje. Tas pats lankytojų laukia ir „California tapas & wine“- čia ir toliau vyksta vakarėliai, su kone pačiais skaniausiais kokteiliais, šampanu- kurio pasirinkimas bare milžiniškas, bei užkandžiais net iki paryčių. Ši vieta turi ir kažkuriems svarbų privalumą: ištaigingą cigarų kambarį-rūkomąjį, tad vėsesnėmis dienomis nereikės šalti lauke…

Ir jau tapę ikoniniai „California“ patiekalai: krevetės pil-pil, pata negra, superburgeriai, austrės nuo ryto iki paryčių, pridėjus nepertraukiamus šeštadienio ir sekmadienio brančus, laukia tų, kurie yra sutverti mėgautis gerai suderintu maistu ir gėrimais.

Gastronomijos savaitės meniu, 20 Eur asmeniui

Užkandis

Smidrų kreminė sriuba su džiovinto Serrano kumpio traškučiu

arba

Burokėlių, ožkos sūrio ir kedrinių pinijų salotos su brendyje mirkytomis slyvomis

arba

Krevečių karpačas su rožiniais pipirais ir citrusinėmis salotomis

Karštasis patiekalas

Ėriuko rump steikas 200g. su bulviu gratinu ir keptomis paprikomis

arba

Oto filė su citrusiniu šafrano padažu, kepti pomidorai ir kvinojos sėklos

arba

Patagonijos kalmaras keptas ant grotelių su rozmarinu, keptomis baby bulvytėmis ir rūkytos paprikos Aioli

Desertas

Rabarbarų tortas su stracciatella di bufala ir rabarbarų šerbetu

Subačiaus g. 2, Vilnius

Virtuvės šefas – Viačeslav Janč

Rezervacijai:

652 65 551

info@california.lt

Rezervacija internetu (komentaruose nurodyti „Gastronomijos savaitė“)

Degustacijų patiekimo laikas:

I – VI 15:00 – 23:00

VII 15:00 – 22:00