• Facebook
  • Spausdinti
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • Tumblr

Apie restoraną

„Cozy“ restoranas duris savo svečiams atvėrė daugiau nei prieš penkiolika metų. Visus tuos metus dirbame su didele meile savo klientams, rūpindamiesi maisto kokybe, šviežumu ir estetika. Stengiamės vilniečiams ir miesto svečiams būti prieinami ne tik išskirtinėmis progomis, bet ir kasdieniame gyvenime. Mūsų meniu galite rasti išskirtinių mūsų šefo kūrinių bei viso pasaulio virtuvių klasikos, dažniausiai, su lašeliu mūsų komandos improvizacijos. „Cozy“ Cezario salotos, jau puikiai žinomos net už Lietuvos ribų, o indiškas vištienos karis „Tikka Masala“ , prisotintas gausybe prieskonių aromatų, užkariauja net konservatyviausio svečio skonio receptorius. Išskirtinis „Cozy“ bruožas – mūsų virtuvės darbo laikas. Dirbame kiekvieną dieną nuo 8.30 val. iki 2.00 val. nakties. Rytinis puodelis kavos, kruasanas ar stipresni pusryčiai – puiki dienos pradžia garantuota! Visiems, kurie išalko po darbų, vakarėlio ar tiesiog vaikščiodami naktinėmis miesto gatvėmis, mes siūlome kokybišką maistą iki vėlyvos nakties. Lietuvos gastronomijos savaitėje dalyvaujame pirmą kartą, tai mums labai svarbi ir jaudinanti patirtis. Tikimės, kad mūsų pastangos patenkins šio renginio dalyvių lūkesčius.

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 10 Eur arba 20 Eur asmeniui

Dienos pietų meniu, 10 Eur asmeniui

Aksominė moliūgų sriuba su voveraitėmis ir trumų aliejumi

Anties krūtinėlė su keptomis šakninėmis daržovėmis ir burokėlių kremu

Degustacinės vakarienės meniu, 20 Eur asmeniui

Ceviche con leche de tigre

Aksominė moliūgų sriuba su voveraitėmis ir trumų aliejumi

Anties krūtinėlė su keptomis šakninėmis daržovėmis ir burokėlių kremu

Tinginys su korėtais medaus karamelės trapučiais, crème anglaise padažu ir morengais

Šv. Ignoto g. 16, Vilnius

Virtuvės šefas – Dainius Vaitkus

Rezervacijai:

8 670 88299

info@cozy.lt

Degustacijų patiekimo laikas:

I – V 11:00 – 15:00

I – VII 17:00 – 23:00