• Facebook
  • Spausdinti
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • Tumblr

Kalbėjome su restorano banketų vadyninke Karolina Kniukstaite.

Pristatykite savo restoraną: jo interjerą, virtuvę, šefą.

„Da Antonio“ restoranas atidarytas Vilniaus senamiestyje 1997 metais. Kadangi restoranas „Da Antonio“ įsikūręs Vilniaus senamiestyje, kuriant interjerą stengtasi išlaikyti pastatui būdingus ornamentus, faktūras ir spalvinę gamą. Švelnūs gelsvi sienų tonai pagyvinti vyšnių spalvos klasikiniais minkštasuoliais. Kiekviena restorano niša puošta italų dailininkų reprodukcijomis, vazomis, antikvariniais laikrodžiais. Restorano prieigos išsiskiria simbolinėmis Antikos kolonomis ir frontonu.
Restorane yra 50 sėdimų vietų. Pagrindinėje salėje turime 12 – os vietų stalą. Taip pat yra 14 – avietė maža jauki salytė. Restorane turime dviviečius, keturviečius, šešiaviečius staliukus. Vasaros sezono metu įrengiama lauko kavinė.

Kiekvienam sezonui itališką virtuvę papildo naujais patiekalais. Čia galima rasti vynų iš visos Italijos regionų. Restorano virtuvės meistras Dmitrijus Babenko be daugybės tradicinių itališkų patiekalų, tokių kaip makaronai, ryžiai, ar saldieji patiekalai, siūlo ir gausybę šviežios žuvies, mėsos patiekalų, užkandžių. Kurdamas naujus patiekalus virtuvės virtuozas mėgsta derinti neįprastus produktus, taip sukuriami neįsivaizduojamo skonio patiekalai.

Ką Jums reiškia “Gastronomijos savaitė” ir ką jai parengėte?

„Gastronomijos savaitėje“ dalyvausime pirmą kartą, kadangi norime atverti savo duris svečiams, kurie nori susipažinti su tikra itališka virtuve. Parengėme išskirtinį meniu, kurio vienas patiekalų – unikali namų gamybos pasta su šviežiais trumais.

Ar Jūsų restorane yra vegetariškų patiekalų?

Turime tiek vegetariškų užkandžių, tiek pagrindinių patiekalų.

  • Facebook
  • Spausdinti
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • Tumblr

Virtuvės šefas Dmitrijus Babenko

Gastronomijos savaitės meniu

Užkandis

Mocarela sfoglia, Datterini pomidoriukai, švieži trumai, trumų tyrė, trumų dulkės

Pagrindinis patiekalas

Namų gamybos tagliolini pasta su šviežiais trumais

Desertas

Creme espresso

 


Vilniaus g. 23, Vilnius

Virtuvės šefas – Dmitrij Babenko

Siūlomo gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur

Rezervacijai:

8 526 20109

karolina@antonio.lt

Degustacijų patiekimo laikas:

I-VII 11:00-22:00