„Da Antonio“ restoranas atidarytas Vilniaus senamiestyje 1997 metais. Kadangi restoranas „Da Antonio“ įsikūręs Vilniaus senamiestyje, kuriant interjerą stengtasi išlaikyti pastatui būdingus ornamentus, faktūras ir spalvinę gamą. Švelnūs gelsvi sienų tonai pagyvinti vyšnių spalvos klasikiniais minkštasuoliais. Kiekviena restorano niša puošta italų dailininkų reprodukcijomis, vazomis, antikvariniais laikrodžiais. Restorano prieigos išsiskiria simbolinėmis Antikos kolonomis ir frontonu.

Kiekvienam sezonui itališką virtuvę papildo naujais patiekalais. Čia galima rasti vynų iš visos Italijos regionų. Restorano virtuvės meistras Dmitrijus Babenko be daugybės tradicinių itališkų patiekalų, tokių kaip makaronai, ryžiai, ar saldieji patiekalai, siūlo ir gausybę šviežios žuvies, mėsos patiekalų, užkandžių. Kurdamas naujus patiekalus virtuvės virtuozas mėgsta derinti neįprastus produktus, taip sukuriami neįsivaizduojamo skonio patiekalai.

Gastronomijos savaitės meniu, 30 Eur asmeniui

Užkandis

Itališkas burrata sūris, karamelizuoti žalieji šparagai, Parmos kumpio žemė, trumai

Pagrindinis patiekalas

Pacheri pasta, pomodoro padažas, kefalės Bottarga ikrai, laukiniai sicilietiški brokoliai

Desertas

Tiramisu su meduje keptu moliūgu, graikiškas Mastic medus, moliūgų dulkės

Vilniaus g. 23, Vilnius

Virtuvės šefas – Dmitrij Babenko

Rezervacijai:

526 20109

karolina@antonio.lt

Degustacijų patiekimo laikas:

I – V 11:00 – 22:00

VI – VII 12:00 – 22:00