• Facebook
  • Spausdinti
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • Tumblr

„Dine“ restoranas – modernus klasikinių restoranų atstovas, žiūrintis į europietišką virtuvę per lietuvišką prizmę. Restorano meniu puikuojasi iki smulkmenų išdirbti patiekalai, kurių pagrindas – jūros gėrybės, žuvis ir mėsa. Prie kiekvieno patiekalo aptarnaujantis personalas atsakingai parinks tinkantį vyną, kuris pabrėš skonio subtilumą. Vienas iš išskirtinių akcentų – vyno ir deserto deriniai. Tai unikali ir neįprasta patirtis, kurios dėka, labiausiai atsiskleidžia gėrimo įtaka maisto skoniams.

Gastronomijos savaitės meniu, 30 Eur asmeniui

Užkandis

 Žalumynų salotos su keptu jautienos liežuviu, obuolių acto želė ir avokado-laimo padažu

Karštas užkandis 

Keptos argentinietiškos krevetės su gelteklės-krienų tyre ir rūkytomis bulvytėmis

Karštas patiekalas

Jautienos flank steak su kopūstų tyre, špinatais ir burokėlių-šoninės padažu

Desertas

Paslaptis 🙂

Gedimino pr. 35, Vilnius

Virtuvės šefas – Donatas Šatkauskas

Rezervacijai:

672 23272

dine@time2time.lt

Degustacijų patiekimo laikas:

I – V 18:00 – 23:00

VI 12:00 – 23:00