„Dine“ restoranas – modernus klasikinių restoranų atstovas, žiūrintis į europietišką virtuvę per lietuvišką prizmę. Restorano meniu puikuojasi iki smulkmenų išdirbti patiekalai, kurių pagrindas – jūros gėrybės, žuvis ir mėsa. Prie kiekvieno patiekalo aptarnaujantis personalas atsakingai parinks tinkantį vyną, kuris pabrėš skonio subtilumą. Vienas iš išskirtinių akcentų – vyno ir deserto deriniai. Tai unikali ir neįprasta patirtis, kurios dėka, labiausiai atsiskleidžia gėrimo įtaka maisto skoniams.
Gastronomijos savaitės meniu, 30 Eur asmeniui
Užkandis
Žalumynų salotos su keptu jautienos liežuviu, obuolių acto želė ir avokado-laimo padažu
Karštas užkandis
Keptos argentinietiškos krevetės su gelteklės-krienų tyre ir rūkytomis bulvytėmis
Karštas patiekalas
Jautienos flank steak su kopūstų tyre, špinatais ir burokėlių-šoninės padažu
Desertas
Paslaptis 🙂
Gedimino pr. 35, Vilnius
Virtuvės šefas – Donatas Šatkauskas
Rezervacijai:
8 672 23272
dine@time2time.lt
Degustacijų patiekimo laikas:
I – V 18:00 – 23:00
VI 12:00 – 23:00