• Facebook
  • Spausdinti
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • Tumblr

Apie restoraną

„Dine“ restoranas – modernus klasikinių restoranų atstovas, žiūrintis į europietišką virtuvę per lietuvišką prizmę. Restorano meniu puikuojasi iki smulkmenų išdirbti patiekalai, kurių pagrindas – jūros gėrybės, žuvis ir mėsa. Prie kiekvieno patiekalo aptarnaujantis personalas atsakingai parinks tinkantį vyną, kuris pabrėš skonio subtilumą. Vienas iš išskirtinių akcentų – vyno ir deserto deriniai. Tai unikali ir neįprasta patirtis, kurios dėka, labiausiai atsiskleidžia gėrimo įtaka maisto skoniams.

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui

Užkandis

Elnienos carpaccio su sraigėmis

Karštas užkandis

Kepta austrė su šoninės džemu ir „Guinness“ alaus puta

Pagrindinis patiekalas

Sterko filė su gelteklės-krienų tyre, confit bulvytėmis ir midijų padažu

Desertas

Macarons trio

Gedimino pr. 35, Vilnius

Virtuvės šefas – Donatas Šatkauskas

Rezervacijai:

672 23272

info@dinerestaurant.lt

Degustacijų patiekimo laikas:

I – V 18:00 – 22:00

VI 12:00 – 22:00