„Dine“ restoranas – modernus klasikinių restoranų atstovas, žiūrintis į europietišką virtuvę per lietuvišką prizmę. Restorano meniu puikuojasi iki smulkmenų išdirbti patiekalai, kurių pagrindas – jūros gėrybės, žuvis ir mėsa. Prie kiekvieno patiekalo aptarnaujantis personalas atsakingai parinks tinkantį vyną, kuris pabrėš skonio subtilumą. Vienas iš išskirtinių akcentų – vyno ir deserto deriniai. Tai unikali ir neįprasta patirtis, kurios dėka, labiausiai atsiskleidžia gėrimo įtaka maisto skoniams.

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui

Užkandis 

Vėgėlės ceviche su bulvyčių confit bei marinuotais agurkais

Karštas užkandis

Midijos su raclette sūrio padažu ir šonine

Karštas patiekalas

Elnienos kumpis su saldžių bulvių tyre, druskoje keptu salieru, kale kopūstu ir šokolado padažu

Gedimino pr. 35, Vilnius

Virtuvės šefas – Donatas Šatkauskas

Rezervacijai:

8 672 23272

info@dinerestaurant.lt

www.facebook.com/Dine-restoranas-1494206234182640/

Degustacijų patiekimo laikas:

I – III 18:00 – 22:00

IV – V 18:00 – 23:00

VI – 12:00 – 23:00