„Dine“ restoranas – modernus klasikinių restoranų atstovas, žiūrintis į europietišką virtuvę per lietuvišką prizmę. Restorano meniu puikuojasi iki smulkmenų išdirbti patiekalai, kurių pagrindas – jūros gėrybės, žuvis ir mėsa. Prie kiekvieno patiekalo aptarnaujantis personalas atsakingai parinks tinkantį vyną, kuris pabrėš skonio subtilumą. Vienas iš išskirtinių akcentų – vyno ir deserto deriniai. Tai unikali ir neįprasta patirtis, kurios dėka, labiausiai atsiskleidžia gėrimo įtaka maisto skoniams.

 

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui

Užkandis

Jautienos kapotinis duete su austre

Black Angus jautiena, Poesie austrė, gelsvės vojalis

Karštas patiekalas

Upėtakio žiedas

Upėtakio filė, pavasarinis kopūstas, rugščiojo granny smith obuolio ir sviesto emulsija

Desertas

Žemės riešutų parfait su karamelės padažu ir šokoladiniu kremu

Gedimino pr.35, Vilnius

Virtuvės šefas – Lukas Juzulėnas

Siūlomo Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 eurų

Rezervacijai:

8 672 23272

info@dinerestaurant.lt

https://lt-lt.facebook.com/people/Dine-restoranas/100063722431200/

Degustacijų patiekimo laikas:

IV – VI 15:00 – 22:00