„Dine“ restoranas – modernus klasikinių restoranų atstovas, žiūrintis į europietišką virtuvę per lietuvišką prizmę. Restorano meniu puikuojasi iki smulkmenų išdirbti patiekalai, kurių pagrindas – jūros gėrybės, žuvis ir mėsa. Prie kiekvieno patiekalo aptarnaujantis personalas atsakingai parinks tinkantį vyną, kuris pabrėš skonio subtilumą. Vienas iš išskirtinių akcentų – vyno ir deserto deriniai. Tai unikali ir neįprasta patirtis, kurios dėka, labiausiai atsiskleidžia gėrimo įtaka maisto skoniams.
Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui
UŽKANDIS
Antienos kepenėlių paštetas / vištienos pėdučių traškutis / vaisinio vyno redukcija
KARŠTAS PATIEKALAS
Elnienos kumpis / obuolių- burokėlių tyrė / elnienos guliašinis troškinys / šaltalankiai
DESERTAS
Kadagio uogų zefyras / pušų kankorėžiai
Gedimino pr.35, Vilnius
Virtuvės šefas – Lukas Juzulėnas
Siūlomo Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 eurų
Rezervacijai:
+370 672 23 272
https://www.facebook.com/people/Dine-restoranas/100063722431200/
Degustacijų patiekimo laikas:
I-V 17:00 – 22:00
VI 12:00 – 22:00