„Dine“ restoranas – modernus klasikinių restoranų atstovas, žiūrintis į europietišką virtuvę per lietuvišką prizmę. Restorano meniu puikuojasi iki smulkmenų išdirbti patiekalai, kurių pagrindas – jūros gėrybės, žuvis ir mėsa. Prie kiekvieno patiekalo aptarnaujantis personalas atsakingai parinks tinkantį vyną, kuris pabrėš skonio subtilumą. Vienas iš išskirtinių akcentų – vyno ir deserto deriniai. Tai unikali ir neįprasta patirtis, kurios dėka, labiausiai atsiskleidžia gėrimo įtaka maisto skoniams.

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui

UŽKANDIS

Antienos kepenėlių paštetas / vištienos pėdučių traškutis / vaisinio vyno redukcija

KARŠTAS PATIEKALAS

Elnienos kumpis / obuolių- burokėlių tyrė / elnienos guliašinis troškinys / šaltalankiai

DESERTAS

Kadagio uogų zefyras / pušų kankorėžiai

Gedimino pr.35, Vilnius

Virtuvės šefas – Lukas Juzulėnas

Siūlomo Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 eurų

Rezervacijai:

+370 672 23 272

info@dinerestaurant.lt

https://www.facebook.com/people/Dine-restoranas/100063722431200/

Degustacijų patiekimo laikas:

I-V 17:00 – 22:00

VI 12:00 – 22:00