„Dine“ restoranas – modernus klasikinių restoranų atstovas, žiūrintis į europietišką virtuvę per lietuvišką prizmę. Restorano meniu puikuojasi iki smulkmenų išdirbti patiekalai, kurių pagrindas – jūros gėrybės, žuvis ir mėsa.

Prie kiekvieno patiekalo aptarnaujantis personalas atsakingai parinks tinkantį vyną, kuris pabrėš skonio subtilumą. Vienas iš išskirtinių akcentų – vyno ir deserto deriniai. Tai unikali ir neįprasta patirtis, kurios dėka, labiausiai atsiskleidžia gėrimo įtaka maisto skoniams.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Amuse bouche  

Parmezano churros, trumų majonezas  

Parmesan churros, truffle mayonnaise  

Užkandis I / Appetizer I  

Lietuviški grybai, petražolių ir lazdyno riešutų picada  

Lithuanian mushrooms, parsley and hazelnut picada  

Užkandis II / Appetizer II 

Rūkyto šamo ceviche, sūdyti agurkai, marinuota kaliaropė

Smoked catfish ceviche, salted cucumbers, pickled kohlrabi  

Karštas patiekalas / Main course  

Antienos šlaunelė glazūruota vyšniomis, mūsų rauginti kopūstai,  boulangere bulvytės  

Confit de canard glazed with cherries,  our sauerkraut, boulangere potatoes  

Gedimino pr. 35, Vilnius

Virtuvės šefas – Donatas Šatkauskas

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Rezervacijai:

+370 672 23 272

info@dinerestaurant.lt

www.facebook.com/dinerestoranas

Degustacijų pateikimo laikas:

I – V 17.00 – 22.00

VI 12.00 – 22.00