Natūralumas ◦ Sezoniškumas ◦ Paprastumas ◦ Tvarumas

Viešbučio Radisson Hotel Kaunas restorane Diverso naudojame kruopščiai atrinktus vietinius ingredientus. Restorano meniu iš ekologinių ūkių atkeliavusi mėsa, Lietuvos sūrininkų tiekiamas natūralus ožkų sūris, lietuviškas ekologiškas medus tiesiai iš bityno, miško grybai ir sezoninės daržovės. Duoną kepame patys, kad galėtume užtikrinti jos šviežumą ir kvapnumą.

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 20 Eur asmeniui

ŠEFO KOMPLIMENTAS

UŽKANDIS

Ryžių traputis, paukštiena, salierai, traškūs svogūnai, skrudinti migdolai, lapiniai kale traškučiai

PAGRINDINIS PATIEKALAS

Sterko suktinukas

Karamelizuotas sviestinis moliūgas, čili moliūgų kapotinis, špinatų padažas

DESERTAS

Levandų ledai, juodojo šokolado putėsiai ir miško uogos

 

Donelaičio g. 27, Kaunas

Virtuvės šefė – Rita Tamašauskienė

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 20 eurų

Rezervacijai:

+370 640 25 879

info.kaunas@radisson.com

https://www.facebook.com/diversorestaurant/

Degustacijų patiekimo laikas:

I – VII 12:00-22:00