Natūralumas ◦ Sezoniškumas ◦ Paprastumas ◦ Tvarumas
Viešbučio Radisson Hotel Kaunas restorane Diverso naudojame kruopščiai atrinktus vietinius ingredientus. Restorano meniu iš ekologinių ūkių atkeliavusi mėsa, Lietuvos sūrininkų tiekiamas natūralus ožkų sūris, lietuviškas ekologiškas medus tiesiai iš bityno, miško grybai ir sezoninės daržovės. Duoną kepame patys, kad galėtume užtikrinti jos šviežumą ir kvapnumą.
Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 20 Eur asmeniui
ŠEFO KOMPLIMENTAS
UŽKANDIS
Ryžių traputis, paukštiena, salierai, traškūs svogūnai, skrudinti migdolai, lapiniai kale traškučiai
PAGRINDINIS PATIEKALAS
Sterko suktinukas
Karamelizuotas sviestinis moliūgas, čili moliūgų kapotinis, špinatų padažas
DESERTAS
Levandų ledai, juodojo šokolado putėsiai ir miško uogos
Donelaičio g. 27, Kaunas
Virtuvės šefė – Rita Tamašauskienė
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 20 eurų
Rezervacijai:
+370 640 25 879
https://www.facebook.com/diversorestaurant/
Degustacijų patiekimo laikas:
I – VII 12:00-22:00