Natūralumas ◦ Sezoniškumas ◦ Paprastumas ◦ Tvarumas

Viešbučio „Park Inn by Radisson Kaunas“ restoranas „Diverso“ į naująjį rudens / žiemos meniu įtraukė tai, ką šiuo metų laiku geriausio siūlo gamta ir Lietuvos ūkiai.

Naudojame kruopščiai atrinktus vietinius ingredientus: iš ekologinių ūkių atkeliavusi mėsa, Lietuvos sūrininkų tiekiamas natūralus ožkų sūris, lietuviškas ekologiškas medus tiesiai iš bityno, miško grybai ir sezoninės daržovės. Duoną kepame patys, kad galėtume užtikrinti jos šviežumą ir kvapnumą.

Išgryninome receptus, atsakingai naudodami žaliavas. Labai tikimės, jog mėgaudamiesi „Diverso“ šefų kurtais patiekalais pajusite, kas yra tikras, su meile ruoštas maistas.

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 20 Eur asmeniui

APERITYVAS

Naminė duonelė su grūdais

Šviežio baziliko sūrio kremas

SRIUBA

Langustų ir baravykų kreminė sriuba

tigrinė krevetė / baravykų dulkės / grikių traškutis / žolelių aliejus

UŽKANDIS

Sezoninės salotos su lietuvišku ožkos pieno sūriu

Lietuvos sūrininkų gaminamas natūralus ožkų sūris / burokėliai / kriaušės/ laukų salotos / grikiai / miškų uogų užpilas

PAGRINDINIS PATIEKALAS

Laisvėje augintų BIO kukurūzinių viščiukų krūtinėlė

Bolivinė balanda / šakninių salierų kremas / įvairios keptos daržovės / vištienos sultinio padažas

DESERTAS

Šokoladinis „Marselis“

Juodojo šokolado putėsiai / šokoladinis bemiltis biskvitas / juodieji serbentai / Yuzu

GĖRIMAI

Kava/ arbata/ stalo vanduo su citrusais

K. Donelaičio g. 27, Kaunas

Virtuvės šefė – Rita Matusevičiūtė-Tamašauskienė

Rezervacijai:

8 373 06100

info.kaunas@parkinn.com

www.facebook.com/diversorestaurant/

Degustacijų patiekimo laikas:

I – VII 16:00 – 22:00