• Facebook
  • Spausdinti
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • Tumblr

Kaip ir cheminėje lentelėje, taip ir restorane „Element“ svarbi kiekviena detalė – maži elementai sudaro didelę, išbaigtą visumą. Šviesų, minimalistinį interjerą papildo spalvingi, iki mažiausių detalių ištobulinti patiekalai, kurie gaminami pagal laiko patikrintus derinius ir skonius.

Kalbėjome su restorano vadove ir renginių koordinatore Giedre Rinkevičiūte.

Pristatykite „Element“ virtuvę ir jos šefą.

Ruošiame modernius europietiškus patiekalus, kurie gaminami remiantis senomis prancūzų kulinarijos technikomis. Virtuvės šefas Gediminas Ciūnys yra baigęs „Le Cordon Bleu“ kulinarijos menų institutą Kanadoje. Šefas stengiasi naudoti kuo daugiau prancūziškos virtuvės maisto gaminimo būdų. Ypač didelį dėmesį skiria patiekalo išvaizdai, estetikai lėkštėje. Gediminas įkvėpimo kūrybai semiasi iš metų laikų ir gamtos.

  • Facebook
  • Spausdinti
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • Tumblr

Ką Jums reiškia „Gastronomijos savaitė“ ir ką jai parengėte?

„Gastronomijos savaitė“ mums ypatinga tuo, kad jos metu susipažįstame su naujais žmonėmis bei stipriname ryšį su nuolatiniais svečiais, kurie kartais tikisi ir ieško kažko naujo mūsų meniu. Būtent per „Gastronomijos savaitę“ ir pasiūlysime paskanauti dar neragautų patiekalų ir skonių.

Galėsite pasimėgauti dviem degustaciniais variantais – 2 patiekalų ir 3 patiekalų vakariene. Prieš tai, žinoma, svečius vaišinsime specialiu šefo amuse-bouche, kurį kol kas laikysime paslaptyje.

Patiekalų porcijos bus kiek mažesnės nei įprastai patiekiamos mūsų restorane.

Ar Jūsų restorane yra vegetariškų ar veganiškų patiekalų?

Šiuo metu siūlome juodąją bolivinę balandą su daržovėmis, o naujame meniu, kuris pasirodys spalio mėnesį, vegetarams pasiūlysime rudeninį risotto.

Mums rūpi, kad patiekale viskas derėtų tarpusavyje, vyrautų harmonija. Pasitelkdami naujausias tendencijas ir maisto gaminimo technologijas, mes tradicinius patiekalus interpretuojame naujai.

  • Facebook
  • Spausdinti
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • Tumblr

T.Ševčenkos gatvė 16, Vilnius

Virtuvės šefas Gediminas Ciūnys

Siūlomo gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 10 eurų, 20 eurų

Rezervacijai:
8 620 34154
element@cornerhotel.lt

Degustacijų patiekimo laikas
I-VI 16:00-22:00