• Facebook
  • Spausdinti
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • Tumblr

Restoranas „Ertlio namas“ – unikali šeimyniška erdvė, kur rafinuota istorinė lietuviška virtuvė skoningai dera su šiuolaikine kultūra ir technologija.

Jurgio Ertlio, mūrininkų ir dailidžių cecho magistro XVII a. statytame name istoriją pažinsite kitaip – ne per muziejų, knygas ar gidų pasakojimus. Čia autentišką istoriją įkvėpsite, užuosite, ragausite. Stebėsitės, gėrėsitės, atrasite iš naujo ir mėgausitės.  Degustacinės vakarienės metu, vertindami unikalius patiekalus ir jais mėgaudamiesi būtinai rasite laiko pabendrauti su šeima, draugais ar kolegomis – tokios minutės ir valandos bus ypač vertingos ir įsimins ilgam.

Kruopščiai išstudijavę dvarų bei vienuolynų archyvuose rastus receptus, išgvildenę Lietuvos „kuchmistrų“ paslaptis atkūrėme autentiškus viduramžių, renesanso ir baroko epochų patiekalus ir juos šiuolaikiškai interpretavome.

Gastronomijos savaitės meniu, 30 Eur

Aperityvas

Putojantis obuolių, agrastų vynas

Naminė duona su čiobreliais ir krapų sviestu su grikiais

XVI a. receptas

Šefo komplimentas

Agurkų šerbetas su degtine, sraigių ikrais ir midaus puta

XIX a. receptas

Bebro paštetas su žirneliais, jaunomis morkytėmis ir žolelių padažu

XVI a. receptas

Rūgštynių sriuba su rūkytomis putpelėmis ir migdolų pienu

XVII a. receptas

Veršiena su bobausiais, jaunomis ropėmis ir sultinio su smetona padažu

XVIII a. receptas

Rabarbarų saldėsis su žemuogių ir braškių ledais

XVIII a. receptas

Šv. Jono g. 7, Vilnius

Virtuvės šefas – Tomas Rimvydis

Rezervacijai:

690 33300

reservations@ertlionamas.lt

Degustacijų patiekimo laikas:

I – IV 17:00 – 22:00

V 17:00 – 23:00

VI – VII 13:00 – 22:00