Lietuvos istorinės virtuvės restoranas.

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui

Naminė duona su naminiu sviestu (XV amžius)

UŽKANDIS

Sterkas pagal Radvilas (XVII amžius)

SRIUBA

Barščiai su džiovintų baravykų ausytėmis (XVI amžius)

KARŠTAS PATIEKALAS

Jautis su meduoliais, salierų koše ir džiovintų obuolių padažu (XVII amžius)

DESERTAS

Cidonijų saldėsis su šokoladu ir kavos ledais (XIX amžius)

Šv. Jono g. 7, Vilnius

Virtuvės šefas – Tomas Rimydis

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 eurų

Rezervacijai:

+370 637 33 300

reservations@ertlionamas.lt

www.ertlionamas.lt   

Degustacijų pateikimo laikas:

I-VII 17:00 – 19:00