
Restoranas „Ertlio Namas“ suteikia galimybę – pažinti XIII-XIX a. Lietuvos istoriją per gastronominę patirtį. Unikali šeimyniška erdvė, įsikūrusi Vilniaus senamiestyje, istoriniame XVII a. vokiečių mūrininko Jurgio Ertlio name, skoningai suderina rafinuotą lietuvišką virtuvę su šiuolaikine kultūra ir technologijomis. Restorane siūlomi tik degustaciniai pažintiniai valgiaraščiai, kurie priklauso nuo sezoniškumo, keičiasi šešis kartus per metus. Patiekalai ruošiami pagal skirtingus istorinius laikotarpius, o jų kilmės ir ingredientų istorija papasakojama prie stalo.
Degustacinio meniu pristatymas
4 patiekalų pažintinė vakarienė, pristatoma gyvai su istorijomis. Kava/arbata, stalo vanduo ir pasitikimo gėrimas įskaičiuoti į kainą.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40Eur
Pasitikimo gėrimas
Šefo komplimentas
Naminė duona su krapų sviestu (XIV amžius)
Užkandis
Jautienos pekenfleišas su briedžiukais (XVI amžius)
Sriuba
Rūgštynių sriuba su triušiena (XIX amžius)
Pagrindinis patiekalas
Kalakutas su lazankėmis, bobausiais ir vyno padažu (XVIII amžius)
Desertas
Boba su rabarbarais (XVIII amžius)
Naminiai saldainiai
Šv. Jono g. 7, Vilnius
Virtuvės šefas – Tomas Rimydis
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Rezervacijai:
+370 637 33 300
Degustacijų pateikimo laikas:
I – IV 17.00 – 19.00
VII 17.00 – 19.00