Restoranas „Ertlio Namas“ suteikia galimybę – pažinti XIII-XIX a. Lietuvos istoriją per gastronominę patirtį. Unikali šeimyniška erdvė, įsikūrusi Vilniaus senamiestyje, istoriniame XVII a. vokiečių mūrininko Jurgio Ertlio name, skoningai suderina rafinuotą lietuvišką virtuvę su šiuolaikine kultūra ir technologijomis. Restorane siūlomi tik degustaciniai pažintiniai valgiaraščiai, kurie priklauso nuo sezoniškumo, keičiasi šešis kartus per metus. Patiekalai ruošiami pagal skirtingus istorinius laikotarpius, o jų kilmės ir ingredientų istorija papasakojama prie stalo.

Degustacinio meniu pristatymas

4 patiekalų pažintinė vakarienė, pristatoma gyvai su istorijomis. Kava/arbata, stalo vanduo ir pasitikimo gėrimas įskaičiuoti į kainą.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40Eur

Pasitikimo gėrimas

Šefo komplimentas

Naminė duona su krapų sviestu (XIV amžius)

Užkandis

Jautienos pekenfleišas su briedžiukais (XVI amžius)

Sriuba

Rūgštynių sriuba su triušiena (XIX amžius)

Pagrindinis patiekalas

Kalakutas su lazankėmis, bobausiais ir vyno padažu (XVIII amžius)

Desertas

Boba su rabarbarais (XVIII amžius)

Naminiai saldainiai

Šv. Jono g. 7, Vilnius

Virtuvės šefas – Tomas Rimydis

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur 

Rezervacijai:

+370 637 33 300

reservations@ertlionamas.lt

www.ertlionamas.lt

Degustacijų pateikimo laikas:

I – IV 17.00 – 19.00

VII 17.00 – 19.00