Pristatykite savo restoraną: jo interjerą, virtuvę, šefą.

Restoranas „Ertlio namas“ – unikali šeimyniška erdvė, kur rafinuota istorinė lietuviška virtuvė skoningai dera su šiuolaikine kultūra ir technologija.

Jurgio Ertlio, mūrininkų ir dailidžių cecho magistro XVII a. statytame name istoriją pažinsite kitaip – ne per muziejų, knygas ar gidų pasakojimus. Čia autentišką istoriją įkvėpsite, užuosite, ragausite. Stebėsitės, gėrėsitės, atrasite iš naujo ir mėgausitės.  Degustacinės vakarienės metu, vertindami unikalius patiekalus ir jais mėgaudamiesi būtinai rasite laiko pabendrauti su šeima, draugais ar kolegomis – tokios minutės ir valandos bus ypač vertingos ir įsimins ilgam.

Kruopščiai išstudijavę dvarų bei vienuolynų archyvuose rastus receptus, išgvildenę Lietuvos „kuchmistrų“ paslaptis atkūrėme autentiškus viduramžių, renesanso ir baroko epochų patiekalus ir juos šiuolaikiškai interpretavome.

Ertlio name galite patys patirti jaukią prabangą ir unikalų kulinarinį bei istorinį malonumą, kurį jums asmeniškai, šeimyniškai ir neįpareigojančiai suteiks vienas geriausių dabartinių Lietuvos virtuvės šefų – Tomas Rimydis.

Ką Jums reiškia „Gastronomijos savaitė” ir ką jai parengėte?

Nekantriai laukiame pasidalinti su jumis savo atradimais, pamirštos istorijos įdomybėmis ir bajoriškai kokybiškai praleistu laiku.

Ar Jūsų restorane yra vegetariškų patiekalų?

Taip.

 


Šv. Jono g. 7, Vilnius

Virtuvės šefas – Tomas Rimvydis

Siūlomo „Gastronomijos savaitės“ degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur

Rezervacijai:

8 690 33300

reservations@ertlionamas.lt

Degustacijų patiekimo laikas:

I – IV 17:00 – 22:00

V 17:00 – 23:00

VI 13:00 – 23:00

VII 13:00 – 22:00