Fabrikėlyje kuriame šiuolaikinę lietuvišką virtuvę, o tai daryti mums padeda mūsų partneriai – Lietuvos ūkininkai, iš kurių 60% plėtoja ekologinius ūkius.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Užkandis

Moliūgo užkandis

Moliūgai | Rauginti moliūgai | Moliūgų traškutis | Moliūgų kremas | Moliūgų sėklų padažas 

Karštas užkandis

Bulvių pudingas

Grybai | Grybų padažas 

Pagrindinis patiekalas

Balandėliai su jautienos liežuviu

Savojos kopūstas | Jautienos padažas

Pasakų g. 9, Vilnius

Virtuvės šefas – Ovidijus Orenta

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Rezervacijai:

+370 620 55 009

povilas@fabrikelis.lt

https://www.facebook.com/fabrikelisvilnius

Degustacijų pateikimo laikas:

III – V 17:00 – 23:00

VI 14:00 – 23:00