
Fabrikėlyje kuriame šiuolaikinę lietuvišką virtuvę, o tai daryti mums padeda mūsų partneriai – Lietuvos ūkininkai, iš kurių 60% plėtoja ekologinius ūkius.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Užkandis
Moliūgo užkandis
Moliūgai | Rauginti moliūgai | Moliūgų traškutis | Moliūgų kremas | Moliūgų sėklų padažas
Karštas užkandis
Bulvių pudingas
Grybai | Grybų padažas
Pagrindinis patiekalas
Balandėliai su jautienos liežuviu
Savojos kopūstas | Jautienos padažas
Pasakų g. 9, Vilnius
Virtuvės šefas – Ovidijus Orenta
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Rezervacijai:
+370 620 55 009
https://www.facebook.com/fabrikelisvilnius
Degustacijų pateikimo laikas:
III – V 17:00 – 23:00
VI 14:00 – 23:00