Farmer and The Ocean restorane Lietuviškos, šiaurietiškos tradicijos susipina su pietietiška egzotika. Restoranas gyvena gamtos ritmu, taigi sezoniškumas Farmeryje jaučiamas visus metus. Produktai atkeliauja iš vietinių ūkių bei žvejų. Vasarą ragaujame bajoriškas giliavandenes Seliavas tiesiai iš Labanoro žvejų rankų ar kanapių pieno šaltibarščius iš Strazdų kaimo. Žiemą – šviežias stintas ar pačių marinuotus baravykus. Užkandžiams galite užsisakyti sentimentų iš kaimo t.y. Silkės ar Kastinio, o karštiesiems jau lepintis Aštuonkoju ar Šviežia žuvimi Kelionės – restorano komandos gyvenimo dalis. Taigi Viduržemio jūros ar Atlantos vandenyno jūros gėrybės taip pat rado vietą restorano meniu. Tolimų kraštų suvenyrai ar juos primenančios detalės atsispindi interjere, kuris buvo kurtas savo rankomis. Sentimentai iš kaimo ir užjūrio gėrybes Jūsų lauks ant „Farmerio“ stalo.
Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 20 Eur asmeniui
ŠALTAS UŽKANDIS
Jautienos tartaras su lajuje kepta duonele
KARŠTAS UŽKANDIS
Veršienos kepenėlės vyno padaže su kugelio kąsneliu
KARŠTAS PATIEKALAS
Penkiagrūdis su sraigėmis ir kaulų čiulpų
DESERTAS
Aguonų pyragas
Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui
ŠALTAS UŽKANDIS
Giliavandenė Seliava su morkų muslinu ir kmynų aliejumi
KARŠTAS UŽKANDIS
Šukutė su bulvių puree ir trumais
KARŠTAS PATIEKALAS
Menkės Kijevo kotletas su špinatų troškiniu ir langustinų padažu
DESERTAS
Egzotiškas sapnas
Vilniaus g. 25, Vilnius
Virtuvės šefai – Andrius Skalskas ir Indrė Medeliauskaitė
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 20 ir 30 eur
Rezervacijai:
+370 691 72 972
https://www.facebook.com/farmerandtheocean
Degustacijų pateikimo laikas:
II – VII 17:00 – 22:00