Farmer and The Ocean restorane Lietuviškos, šiaurietiškos tradicijos susipina su pietietiška egzotika. Restoranas gyvena gamtos ritmu, taigi sezoniškumas Farmeryje jaučiamas visus metus. Produktai atkeliauja iš vietinių ūkių bei žvejų. Vasarą ragaujame bajoriškas giliavandenes Seliavas tiesiai iš Labanoro žvejų rankų ar kanapių pieno šaltibarščius iš Strazdų kaimo. Žiemą – šviežias stintas ar pačių marinuotus baravykus. Užkandžiams galite užsisakyti sentimentų iš kaimo t.y. Silkės ar Kastinio, o karštiesiems jau lepintis Aštuonkoju ar Šviežia žuvimi Kelionės – restorano komandos gyvenimo dalis. Taigi Viduržemio jūros ar Atlantos vandenyno jūros gėrybės taip pat rado vietą restorano meniu. Tolimų kraštų suvenyrai ar juos primenančios detalės atsispindi interjere, kuris buvo kurtas savo rankomis. Sentimentai iš kaimo ir užjūrio gėrybes Jūsų lauks ant „Farmerio“ stalo.

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 20 Eur asmeniui

ŠALTAS UŽKANDIS

Jautienos tartaras su lajuje kepta duonele

KARŠTAS UŽKANDIS

Veršienos kepenėlės vyno padaže su kugelio kąsneliu

KARŠTAS PATIEKALAS

Penkiagrūdis su sraigėmis ir kaulų čiulpų

DESERTAS

Aguonų pyragas

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui

ŠALTAS UŽKANDIS

Giliavandenė Seliava su morkų muslinu ir kmynų aliejumi

KARŠTAS UŽKANDIS

Šukutė su bulvių puree ir trumais

KARŠTAS PATIEKALAS

Menkės Kijevo kotletas su špinatų troškiniu ir langustinų padažu

DESERTAS

Egzotiškas sapnas

Vilniaus g. 25, Vilnius

Virtuvės šefai – Andrius Skalskas ir Indrė Medeliauskaitė

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 20 ir 30 eur

Rezervacijai:

+370 691 72 972

labas@laiskasfarmeriui.lt

https://www.facebook.com/farmerandtheocean

Degustacijų pateikimo laikas:

II – VII 17:00 – 22:00