Farmer and The Ocean restorane lietuviškos, šiaurietiškos tradicijos susipina su pietietiška egzotika. Restoranas gyvena gamtos ritmu, taigi sezoniškumas Farmeryje jaučiamas visus metus. Produktai atkeliauja iš vietinių ūkių bei žvejų. Vasarą ragaujame bajoriškas giliavandenes Seliavas tiesiai iš Labanoro žvejų rankų ar kanapių pieno šaltibarščius iš Strazdų kaimo. Žiemą – šviežias stintas ar pačių marinuotus baravykus.
Užkandžiams galite užsisakyti sentimentų iš kaimo t.y. Stintų ar Kastinio, o karštiesiems jau lepintis Aštuonkoju ar Midijomis putojančio vyno padaže. Kelionės – restorano komandos gyvenimo dalis. Taigi Viduržemio jūros ar Atlantos vandenyno jūros gėrybės taip pat rado vietą restorano meniu. Tolimų kraštų suvenyrai ar juos primenančios detalės atsispindi interjere, kuris buvo kurtas savo rankomis. Sentimentai iš kaimo ir užjūrio gėrybes Jūsų lauks ant „Farmerio“ stalo.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur
Šefo komplimentas
Ožkos sūrio mousse/ ruginis skrebutis/ rabarbarai/ medus
Užkandis
Žuvies “Ceviche”/ kriaušės
Karštas patiekalas
Pavasarinė Pekino antis
Desertas lizde
Maskarponė/ šokoladas/ šaltalankiai
Vilniaus g. 25, Vilnius
Virtuvės šefas – Grigalius Antanavičius
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur
Rezervacijai:
+370 691 72 972
www.facebook.com/farmerandtheocean
Degustacijų pateikimo laikas:
II – VII 17.00 – 21.30