Restoranas įsikūręs besikuriančiame aviacijos miestelyje The LOOP viešbutyje. Virtuvėje dominuoja europietiški su rytietiškais prieskoniais bei žvėrienos patiekalai.
Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui
AMUSE BOUCHE
Moliūgo kremas, migdolų pienas, migdolų drožlės
UŽKANDIS
Miško grybų štrudelis, parmezano fondiu, petražolių kremas, bulviniai perlai su juodaisiais trumais
KARŠTAS PATIEKALAS
Jautienos žandai troškinti raudoname vyne, salierų šaknų piure, gremolata, briuselio kopūstai ir raudonasis svogūnas
DESERTAS
Apversta obuolių tartaletė, kalvadoso ir cinamono kremas
Dariaus ir Girėno g. 21, Vilnius
Virtuvės šefas – Gabriele Savini
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 eurų
Rezervacijai:
+370 669 88 821
Degustacijų pateikimo laikas:
I-VII 12:00 – 21:00