Restoranas įsikūręs besikuriančiame aviacijos miestelyje The LOOP viešbutyje. Virtuvėje dominuoja europietiški  su rytietiškais prieskoniais bei žvėrienos patiekalai.

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui

AMUSE BOUCHE

Moliūgo kremas, migdolų pienas, migdolų drožlės

UŽKANDIS

Miško grybų štrudelis, parmezano fondiu, petražolių kremas, bulviniai perlai su juodaisiais trumais

KARŠTAS PATIEKALAS

Jautienos žandai troškinti raudoname vyne, salierų šaknų piure, gremolata, briuselio kopūstai ir raudonasis svogūnas

DESERTAS

Apversta obuolių tartaletė, kalvadoso ir cinamono kremas

Dariaus ir Girėno g. 21, Vilnius

Virtuvės šefas – Gabriele Savini

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 eurų

Rezervacijai:

+370 669 88 821

restoranas@fatcloud.lt

https://fatcloud.lt

Degustacijų pateikimo laikas:

I-VII 12:00 – 21:00