„Fresh buffet Medžiotojų užeiga“ restorano veiklos principas yra neriboti pietūs – sumokėję nustatytą sumą svečiai gali vaišintis bet kokiais tą dieną paruoštais patiekalais ir tiek kartų, kiek tik pageidauja. Pietaujantiems specialius karštuosius patiekalus restorano šefai pagamina iškart jiems juos užsakius prie atviros virtuvės. Restorano koncepciją itin vertina laukiantieji svečių, organizuojantieji renginius ar konferencijas – jiems nereikia galvoti, ką žmogus mėgsta bei kiek suvalgys. Tai tampa visai nesvarbu, kai gali vaišintis kiek tik nori, o moki tik iš anksto nustatytą ir nekintančią sumą.

 


Jonavos g. 7, Kaunas

Virtuvės šefai – Marius Marčiulionis ir Karolis Žibortas

Siūlomo gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 20 Eur

Rezervacijai:

8 686 31067

jurga@medziotojai.lt

Degustacijų patiekimo laikas:

I-VI 18:00-22:00