• Facebook
  • Spausdinti
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • Tumblr

„Gaspar’s“ restoranas yra mažas, jaukus ir stilingas restoranas, įsikūręs visiškai arti senamiesčio, Pylimo gatvėje. Mūsų virtuvė – įkvėpta Indijos: čia rasite puikiai su prieskoniais suderintus patiekalus, pagamintus pasitelkiant šiuolaikines technologijas. Pas mus Jūs turite galimybę rasti senoviškus, iš kartos į kartą perduotus receptus, kuriuos mūsų šefas Gaspar gavo iš savo mamos ir senelių, ir pritaikė juos moderniai virtuvei.

Mūsų šefas Gaspar Fernandes – profesionalus virėjas, turintis 13 metų maisto gaminimo patirtį. Jis baigė prestižinę ir visame pasaulyje gerai žinomą kulinarijos mokyklą „Le Cordon Bleu“, įsikūrusią Londone. Mūsų restoranas atvėrė duris prieš 3 metus, ir per tą laiką mes patraukėme daugybės konkursų dėmesį tiek Lietuvoje, tiek užsienyje. Pavyzdžiui, 2017 m. „Gaspar’s“ restoranas užėme 8 vietą tarp 30 geriausių restoranų Lietuvoje, 2018 m. – 10 vietą, o įtakingiausias Šiaurės šalių gidas „The White Guide“ įtraukė mūsų restoraną į geriausių Lietuvos restoranų dešimtuką.

Gastronomijos savaitės meniu, 20 Eur asmeniui

Apkeptas tunas su indiškais prieskoniais, kvapiųjų mandarinų padažu ir pūstais laukiniais ryžiais

Ant griliaus keptas jautienos kepsnys su Goa prieskoniais, patiekiama su anties taukuose keptu sluoksniuotu bulvių apkepu, šviežiomis morkomis, smidrais ir raudonojo vyno bei pipirų padažu

Vanilės ir rabarbarų ledai su žaliojo kardamono ir rožių žiedlapių morengu bei kokosinio pyrago trupiniais

Gastronomijos savaitės meniu, 30 Eur asmeniui

Apkeptas tunas su indiškais prieskoniais, kvapiųjų mandarinų padažu ir pūstais laukiniais ryžiais

Ant griliaus keptas aštuonkojis, vyšninių pomidorų ir degintų jelapeno pipirų salsa, avinžirnių piure, Goa stiliaus čorizo

Ant griliaus keptas jautienos kepsnys su Goa prieskoniais, patiekiama su anties taukuose keptu sluoksniuotu bulvių apkepu, šviežiomis morkomis, smidrais ir raudonojo vyno bei pipirų padažu

Vanilės ir rabarbarų ledai su žaliojo kardamono ir rožių žiedlapių morengu bei kokosinio pyrago trupiniais

Pylimo g. 23-3, Vilnius

Virtuvės šefas – Gaspar Fernandes

Rezervacijai:

657 07050

info@gaspars.lt

Degustacijų patiekimo laikas:

I – VII 16:00 – 23:00