Apie restoraną

„Gaspar’s“ restoranas yra mažas, jaukus ir stilingas restoranas, įsikūręs visiškai arti senamiesčio, Pylimo gatvėje. Mūsų virtuvė – įkvėpta Indijos: čia rasite puikiai su prieskoniais suderintus patiekalus, pagamintus pasitelkiant šiuolaikines technologijas. Pas mus Jūs turite galimybę rasti senoviškus, iš kartos į kartą perduotus receptus, kuriuos mūsų šefas Gaspar gavo iš savo mamos ir senelių, ir pritaikė juos moderniai virtuvei.

Mūsų šefas Gaspar Fernandes – profesionalus virėjas, turintis 13 metų maisto gaminimo patirtį. Jis baigė prestižinę ir visame pasaulyje gerai žinomą kulinarijos mokyklą „Le Cordon Bleu“, įsikūrusią Londone. Mūsų restoranas atvėrė duris prieš 3 metus, ir per tą laiką mes patraukėme daugybės konkursų dėmesį tiek Lietuvoje, tiek užsienyje. Pavyzdžiui, 2017 m. „Gaspar’s“ restoranas užėme 8 vietą tarp 30 geriausių restoranų Lietuvoje, 2018 m. – 10 vietą, o įtakingiausias Šiaurės šalių gidas „The White Guide“ įtraukė mūsų restoraną į geriausių Lietuvos restoranų dešimtuką.

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 20 arba 30 Eur asmeniui

3 patiekalų degustacija / 20 Eur asmeniui

Krabų sriuba su krabų mėsa ir daržovėmis

Goa stiliaus lėtai paruoštas jautienos šonkaulis, bulvių piurė, traškios bulvės, žieminių trumų ir baravykų putėsiai, raudonojo vyno padažas, sezoninės daržovės

Karamelinio šokolado sūrio pyragas, Yuzu ir vanilinis kremas, šaldyti baltojo šokolado putėsiai

4 patiekalų degustacija / 30 Eur asmeniui

Krabų sriuba su krabų mėsa ir daržovėmis

Raudonas jūros ešerys žuvis su Goa stiliaus apelsinų masala padažu, morkų ir rudojo sviesto kremas

Goa stiliaus lėtai paruoštas jautienos šonkaulis, bulvių piurė, traškios bulvės, žieminių trumų ir baravykų putėsiai, raudonojo vyno padažas, sezoninės daržovės

Karamelinio šokolado sūrio pyragas, Yuzu ir vanilinis kremas, šaldyti baltojo šokolado putėsiai

Pylimo g. 23-3, Vilnius

Virtuvės šefas – Gaspar Fernandes

Rezervacijai:

657 07050

info@gaspars.lt