Šefas ir savininkas Gasparas Fernandes gimė Goa pakrantėje Indijoje. Portugalai seneliai buvo motyvacija jo šių dienų nepaprastai kūrybai kulinarijoje, naudojant įvairiausius ingridientus, pridedant „kažką ypatingo“ ir sukuriant patiekalus, kurie džiugina paletę ir pripildo širdį. Gavęs išsiląvinimą Le Gordon Blue Londone, šefas Gasparas tiki, kad maistas turi ne tik pasotinti, bet ir nuvesti į malonumą bei pažinimą tradicijų, kurių dar neteko pažinti.

Sekdamas savo širdį, šefas Gasparas atkeliavo į Lietuvą, kur atidarė savo restoraną. Čia jis dalinasi savo meile Goa su svečiais. „Gaspar’s“ sutelkė neįprastą komandą, kuri rūpinasi restoranu lyg savo namais. Tai vieta, kuri sukasi ne tik aplink maistą ir vyną.

„Gaspar’s“ restoranas yra nusipelnęs vieno geriausių Lietuvoje restoranų vardą iš White Guide ir ir 30bestrestaurants.lt

 

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui

Tartaletė su rūkytu unguriu ir raugintos duonos trupiniais

Ant grilio kepti baltieji smidrai, šoninės trupiniai, 24 mėnesių brandinto parmezano sūrio putėsiai

Ant grilio keptas aštuonkojis, laukinių česnakų padažas, degintos bulvės su ruduoju sviestu

Ant grilio lėtai keptų ananasų, kokoso karamelės, Tahito vanilės desertas su kardamono ledais

Pylimo g. 23-3, Vilnius

Virtuvės šefas – Gaspar Fernandes

Siūlomo Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 eurų

Rezervacijai:

8 657 07050

info@gaspars.lt

www.gaspars.lt

Degustacijų patiekimo laikas:

I – V 16:00 – 22:30

VI 12:00 – 23:00

VII 16:00 – 20:30