Šefas ir savininkas Gaspar Fernandes gimė Goa (Indijoje). Portugalų kilmės seneliai buvo įkvėpimas šiandienos išskirtiniausius patiekalus gaminti tik iš geriausių ir gryniausių ingredientų, bei svarbiausia kuriant patiekalus, pridėti ypatingą cinkelį, kuris sužavėtų gomurį ir sušildytų širdį.

Le Cordon Blue Londone įgavęs įgūdžius, šefas Gasparas seka aistra ir įsitikinimu, kad gerai paruoštas maistas nėra vien tik apie pasisotinimą, bet tai labiau apie malonumo šaltinį, ar net vietas kuriuose nesatę buvę.

Vakarienė – emocinė patirtis, ir mes kiekvieną Jūsų apsilankymą stengsimės ją padaryti įsimintiną. Gaspar’s vadiname namais, kuriais nuoširdžiai rūpinasi kiekvienas komandos narys. Tai namai, kuriuose Jumis rūpinamės kaip svarbiausiais svečiais – galiausiai, juk ne viskas yra tik apie maistą ir vyną.

Pagal White Guide ir 30bestrestaurants.lt, Gaspar’s restoranas įvertintas kaip vienas geriausių restoranų Lietuvoje.

Degustacinio meniu pristatymas

Šiais metais kviečiame pasimėgauti sezoninių ingredientų spalvomis ir skoniais su šefo Gasparo meistriškai pridėtais prieskoniais. Mūsų specialus meniu yra apie gaivumą, žadinančius ir grynus skonius.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Šefo komplimentas

Pao duona [tradicinė Goa duona], laukinių česnakų sviestas

Avokadas, ant grilio kepta krevetė, kalendra

Užkandis

Kepta šukutė, žalieji smidrai, ryžių traškučiai, geltonojo vyno padažas, rozmarino pelenai

Pagrindinis patiekalas

Otas, baltieji smidrai, pavasariniai žalieji žirneliai, jūros žolelės, briedžiukų grybų padažas

Desertas

Kardamonas, citrininė verbena, rabarbarai, morengas

Pylimo g. 23-3, Vilnius

Virtuvės šefas – Gaspar Fernandes

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Rezervacijai:

+370 657 07 050

info@gaspars.lt

www.gaspars.lt

https://www.facebook.com/gasparsrestoranas

Degustacijų pateikimo laikas:

I – V 16.00 – 23.00

VI 12.00 – 23.00

VII 16.00 – 20.30