• Facebook
  • Spausdinti
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • Tumblr

Vos įžengus į „Gaspar’s“ restoraną, iškart pajusite jaukią, šiltą ir draugišką atmosferą. Kiekviena interjero detalė apgalvota ir sukuria tinkamą nuotaiką pietums ar vakarienei. Profesionalus aptarnaujantis personalas skirs jums ypatingą dėmesį.

Kalbėjome su restorano atstove Krystsina ir virtuvės šefu Gaspar Fernandes.

Koks bus Jūsų „Gastronomijos savaitės“ pasiūlymas?

Gaspar: „Gastronomijos savaitei“ paruošime kažką iš žuvies ir jūros gėrybių. Pasirinkau šiuos ingredientus, nes ilgiuosi savo namų, kurie yra Goa (Indijos valstybėje) – juose nebuvau kelerius metus. Patiekalai bus kitokie negu įprastiniai mūsų pasiūlymai, nes aš mėgstu eksperimentuoti ir kurti naujus skonius. Pasiūlysime ir naujus vyno derinius prie patiekalų.

Pasiūlymas patiks žmonėms, kurie mėgsta skaniai ir kokybiškai valgyti, taip pat tiems, kurie nori patirti kažką nauja.

Svečių laukiame nuo ankstyvo vakaro iki 22.30. Kadangi esame nedidelis restoranas, būtinai rezervuokite vietas, kad tikrai paragautumėte mūsų „Gastronomijos savaitės“ specialių patiekalų.

  • Facebook
  • Spausdinti
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • Tumblr

Pristatykite „Gaspars“ virtuvę ir iš kur šefas semiasi įkvėpimo maisto kūrybai?

Krystsina: Mūsų virtuvė yra indiška sujungta su kitų šalių patiekalais (angl. Indian fusion), kurioje rasite naujai pagaminto, kitokio indiško maisto. Virtuvės šefas Gaspar turi išlavintą skonį skirtingų virtuvių maistui, nes gimė Goa, Indijoje, bet vėliau su portugalų kilmės seneliais, didžiąją savo gyvenimo dalį, augo ir gyveno Anglijoje.

Kai kuriuos naudojamus restorane receptus Gaspar sužinojo iš savo mamos ir senelių. Šefas šiuos receptus patobulino pritaikęs šiek tiek modernių pakeitimų.

Gaspar: Įkvėpimo semiuosi iš visur ir visko, ką matau ir patiriu: gamtos, kelionių, naujų, dar nelankytų šalių ir man neregėtų kultūrų, taip pat kūrybai įtakos turi maisto produktų sezoniškumas. Mane įkvepia ir žmonės, kuriems gaminu valgyti. Restorano svečius neretai nustebinu, nes nujaučiu arba žinau, ko jie tikisi, ką labiausia mėgsta.

Mes keičiame meniu du kartus per metus pagal produktų sezoniškumą, todėl pas mus galite rasti skirtingų maisto derinių. Iš neįprastesnių patiekalų gaminame: ledus su ciberžole, saldžiosios bulvės – batato pyragą bei ypatingą mėsos kepsnį su alumi ir apyniais.

  • Facebook
  • Spausdinti
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • Tumblr

Pylimo g. 23-3, Vilnius

Virtuvės šefas Gaspar Fernandes

Siūlomo gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 20 eurų

Rezervacijai:
8 657 07050
info@gaspars.lt

Degustacijų patiekimo laikas
I-VII 18:00-22:30