Greitiems pietums, lėtoms vakarienėms: Viduržemio jūros regiono maistas, įpinant ir vietinių augintojų gėrybes. Maisto, vyno degustacijos, įvairūs teminiai vakarai, skirtingų šalių virtuvių pristatymai.

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 20 Eur asmeniui

UŽKANDIS

Šiltas putpelių kepenėlių ir širdelių pašteto užkandis, gardintas baravykais

arba

Cukinijų spagečiai su kreminiu avokado padažu ir vyšniniais pomidoriukais (tinka veganams)

PAGRINDINIS PATIEKALAS

Naminės briedienos dešrelės raudonojo vyno padaže, patiekiamos su šakninėmis daržovėmis

arba

Marinuotas ir keptas Portobello grybas su bolivinės balandos bei baklažanų kruopainiu (tinka veganams)

DESERTAS

Rudeninis moliūgų ir džiovintų slyvų pyragas

arba

Juodojo šokolado ir vyšnių pyragas (tinka veganams)

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui

UŽKANDIS

Kepti sterko putėsiai su lašiša ir šafrano padažu

PAGRINDINIS PATIEKALAS

Ant grotelių kepta briediena su saldžiosiomis bulvėmis ir bruknių padažu

DESERTAS

Rudeninis moliūgų ir džiovintų slyvų pyragas

arba

Juodojo šokolado ir vyšnių pyragas (tinka veganams)

Keramikų g. 2, Vilnius

Virtuvės šefas – Dmitrij Utkins

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 20 eurų ir 30 eurų

Rezervacijai:

+370 695 61 403

info@sraigeirvarle.lt

https://www.facebook.com/greitasraige.lt/

Degustacijų pateikimo laikas:

I – V 16:00-22:00

VI – VII 12:00-22:00