Greitiems pietums, lėtoms vakarienėms: Viduržemio jūros regiono maistas, įpinant ir vietinių augintojų gėrybes. Maisto, vyno degustacijos, įvairūs teminiai vakarai, skirtingų šalių virtuvių pristatymai.
Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 20 Eur asmeniui
UŽKANDIS
Šiltas putpelių kepenėlių ir širdelių pašteto užkandis, gardintas baravykais
arba
Cukinijų spagečiai su kreminiu avokado padažu ir vyšniniais pomidoriukais (tinka veganams)
PAGRINDINIS PATIEKALAS
Naminės briedienos dešrelės raudonojo vyno padaže, patiekiamos su šakninėmis daržovėmis
arba
Marinuotas ir keptas Portobello grybas su bolivinės balandos bei baklažanų kruopainiu (tinka veganams)
DESERTAS
Rudeninis moliūgų ir džiovintų slyvų pyragas
arba
Juodojo šokolado ir vyšnių pyragas (tinka veganams)
Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui
UŽKANDIS
Kepti sterko putėsiai su lašiša ir šafrano padažu
PAGRINDINIS PATIEKALAS
Ant grotelių kepta briediena su saldžiosiomis bulvėmis ir bruknių padažu
DESERTAS
Rudeninis moliūgų ir džiovintų slyvų pyragas
arba
Juodojo šokolado ir vyšnių pyragas (tinka veganams)
Keramikų g. 2, Vilnius
Virtuvės šefas – Dmitrij Utkins
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 20 eurų ir 30 eurų
Rezervacijai:
+370 695 61 403
https://www.facebook.com/greitasraige.lt/
Degustacijų pateikimo laikas:
I – V 16:00-22:00
VI – VII 12:00-22:00