Apie restoraną
Greiti pietūs, lėtos vakarienės – darbo dienomis Greita Sraigė kaip vijurkas sukasi prie puodų, tiekdama jaukiausią namų maistą, širdis šildydama dėmesiu, o pilvus – pietumis. Tačiau vakarai ir savaitgaliai – geriausias laikas pabūti tikra Sraige: ilgam prisėsti prie stalo ir kalbėtis, po kąsnelį ragaujant dar neatrastus Viduržemio jūros regionų patiekalus.
Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 20 arba 30 Eur asmeniui
20 Eur asmeniui
UŽKANDIS
Antienos krūtinėlė, įdaryta foie-gras, patiekama su liofilizuotais vaisiais ir uogomis
arba
Moliniame indelyje keptas karvės pieno sūris Saint Marcellin su rozmarinu ir česnaku
PAGRINDINIS PATIEKALAS
Antienos šlaunelė confit sūrio krepšelyje, su bruknėmis, karamelizuota kriauše ir salierų piurė
arba
Giroje troškinti jautienos žandai su šalotiniais svogūnais ir rozmarininėmis baby bulvytėmis
DESERTAS
Panna cotta su trintomis avietėmis
arba
Vanilinis arba šokoladinis profitrolis su uogomis
30 Eur asmeniui
APERITYVAS
Bitteris ARTEMISIA VULGARIS 6+
UŽKANDIS
Foie gras su brioche bandele, rojaus obuoliukais ir demi-glace padažu
arba
Varlių šlaunelės su artišokais aštrokame baltojo vyno, alyvuogių aliejaus ir piri piri padaže
PAGRINDINIS PATIEKALAS
Kepta kardžuvės filė su sviesto bei kaparėlių padažu, ant grotelių keptomis daržovėmis ir rozmarininėmis baby bulvytėmis
arba
Sidre troškintos triušienos šlaunelės su polenta ir karamelizuotais rojaus obuoliukais
DESERTAS
Itališki vaniliniai grietinėlės ledai su alyvuogių aliejumi ir liofilizuotomis uogomis
arba
Šiltas obuolių pyragas su itališkais vaniliniais grietinėlės ledais
Keramikų g. 2, Vilnius
Virtuvės šefas – Imantas Gedzevičius
Rezervacijai:
8 695 61403
greita@sraigeirvarle.lt
Degustacijų patiekimo laikas:
I – V 15:00 – 21:00
VI – VII 11:00 – 21:00