Apie restoraną

Greiti pietūs, lėtos vakarienės – darbo dienomis Greita Sraigė kaip vijurkas sukasi prie puodų, tiekdama jaukiausią namų maistą, širdis šildydama dėmesiu, o pilvus – pietumis. Tačiau vakarai ir savaitgaliai – geriausias laikas pabūti tikra Sraige: ilgam prisėsti prie stalo ir kalbėtis, po kąsnelį ragaujant dar neatrastus Viduržemio jūros regionų patiekalus.

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 20 arba 30 Eur asmeniui

20 Eur asmeniui

UŽKANDIS

Antienos krūtinėlė, įdaryta foie-gras, patiekama su liofilizuotais vaisiais ir uogomis

arba

Moliniame indelyje keptas karvės pieno sūris Saint Marcellin su rozmarinu ir česnaku

PAGRINDINIS PATIEKALAS

Antienos šlaunelė confit sūrio krepšelyje, su bruknėmis, karamelizuota kriauše ir salierų piurė

arba

Giroje troškinti jautienos žandai su šalotiniais svogūnais ir rozmarininėmis baby bulvytėmis

DESERTAS

Panna cotta su trintomis avietėmis

arba

Vanilinis arba šokoladinis profitrolis su uogomis

30 Eur asmeniui

APERITYVAS

Bitteris ARTEMISIA VULGARIS 6+

UŽKANDIS

Foie gras su brioche bandele, rojaus obuoliukais ir demi-glace padažu

arba

Varlių šlaunelės su artišokais aštrokame baltojo vyno, alyvuogių aliejaus ir piri piri padaže

PAGRINDINIS PATIEKALAS

Kepta kardžuvės filė su sviesto bei kaparėlių padažu, ant grotelių keptomis daržovėmis ir rozmarininėmis baby bulvytėmis

arba

Sidre troškintos triušienos šlaunelės su polenta ir karamelizuotais rojaus obuoliukais

DESERTAS

Itališki vaniliniai grietinėlės ledai su alyvuogių aliejumi ir liofilizuotomis uogomis

arba

Šiltas obuolių pyragas su itališkais vaniliniais grietinėlės ledais

Keramikų g. 2, Vilnius

Virtuvės šefas – Imantas Gedzevičius

Rezervacijai:

8 695 61403

greita@sraigeirvarle.lt

Rezervacija internetu

Degustacijų patiekimo laikas:

I – V 15:00 – 21:00

VI – VII 11:00 – 21:00