Natūralistinis asian fusion.

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui

SRIUBA

„Ungurio kaulų ramen“ (laukinio ungurio kaulų sultinys; rūkytas laukinis ungurys)

UŽKANDIS

„Shellfish scallops“ (šukutės citrusiniame vėžiagyvių kiautų padaže)

PAGRINDINIS PATIEKALAS

„Sudužusių kiaušinių naminiai makaronai“ (naminiai kiaušinių makaronai, škotiška laišiša)

DESERTAS

„Untrendy brownie“ (Klasikinis, riebus braunis, iškeptas naudojant daug elektros.)

Vytauto g. 35, Vilnius

Virtuvės šefas – Aleksandr Fadejev

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 eurų

Rezervacijai:

+370 630 74 777

love@ihatesushi.lt

https://www.facebook.com/I-Hate-Sushi-110791600540338/

Degustacijų pateikimo laikas:

I – V 11:00 – 22:00

VI – VII 12:00 – 22:00