Apie restoraną

Vilniaus senamiesčio širdyje, buvusiame XVI a. vienuolyne, įsikūrę klasikinio stiliaus kepsnių namai jau daugiau nei dvidešimt metų svečius džiugina brandintos jautienos patiekalais: nuo karpačo iki ant grotelių ruošiamo legendinio didkepsnio su T formos kaulu. Daugiausiai dėmesio čia skiriama kokybei. Mėsa ant stalo atkeliauja iš visų pasaulio kampelių – lietuviška žvėriena ir jautiena rungiasi su garsiomis jautienos rūšimis iš Argentinos ar Australijos.

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui

1 variantas

Naminis kalakutienos  kepenėlių paštetas  / rabarbarų želė / sviestinė duonelė

Karamelizuotos jūrų šukutės / moliūgų – čili tyrė

Raudoname vyne troškintas kiaulienos žandas / bulvių – pankolių terinas

Braunis / karštas džiovintų vaisių padažas

2 variantas

Jūros dumblių sultinys / įvairios daržovės /  kreivabudės

Ėriuko kulninė / ryžių poperiuje keptos daržovės / bulgur kruopos

Riešutinis kremas / šokoladiniai ledai / mangų padažas

Maironio g. 13, Vilnius

Virtuvės šefė – Rima Remeikienė

Rezervacijai:

8 521 21389

hazienda@mabre.lt

Degustacijų patiekimo laikas

I – VII 11:30 – 23:00