• Facebook
  • Spausdinti
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • Tumblr

Apie restoraną

Vilniaus senamiesčio širdyje, buvusiame XVI a. vienuolyne, įsikūrę klasikinio stiliaus kepsnių namai jau daugiau nei dvidešimt metų svečius džiugina brandintos jautienos patiekalais: nuo karpačo iki ant grotelių ruošiamo legendinio didkepsnio su T formos kaulu. Daugiausiai dėmesio čia skiriama kokybei. Mėsa ant stalo atkeliauja iš visų pasaulio kampelių – lietuviška žvėriena ir jautiena rungiasi su garsiomis jautienos rūšimis iš Argentinos ar Australijos.

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu bus paskelbtas spalio 17 d.

Maironio g. 13, Vilnius

Virtuvės šefė – Rima Remeikienė

Rezervacijai:

8 521 21389

hazienda@mabre.lt